Watersportverbond Regioteam West-Holland

22.05.2015

Zoals u wellicht weet zijn wij als regioteam West Holland van het watersportverbond ook in uw omgeving actief met het behartigen van de watersportbelangen. Er gebeurt van alles en wij merken dat daar weinig van bekend is bij de leden van de verschillende verenigingen.  Op onze regiovergaderingen (laatste 9 april j.l.) lichten we steeds een paar interessante onderwerpen toe .  Er zijn  echter veel meer aandachtspunten. Wij willen de leden (voor wie wij ons inzetten)  graag meer inzicht geven in wat wij zoal doen. 

lees verder

Ervaring op het water neemt af!

22.05.2015

Gratis app KNRM helpt watersporters met goede voorbereiding vaartocht. De Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) signaleert een afname in ervaring onder watersporters. Nieuwe watersporters bezitten steeds vaker geen eigen boot, maar huren een schip. Daarmee is de traditionele voorbereiding op een vaarseizoen verdwenen en gaan steeds meer watersporters het water op zonder gedegen voorkennis.

lees verder

Jollenveldplaatsen te huur met extra beveiliging

15.05.2015

 

Op het nieuwe terrein in haven Oost bestaat de mogelijkheid om uw zeilboot/motorboot/rubberboot te stallen binnen een hek. De maximale afmeting is 4 x 2 m. De kosten zijn € 300,= per jaar. Voor meer info of aanmelding kunt u zich richten tot de havenmeester. toot@kwvdekaag.nl

'Oude' boten op haven Oost zullen worden verwijderd

01.05.2015
Op haven Oost ligt een aantal boten waarvan we niet weten wie de eigenaar is. Nu het terrein zo grondig is opgeknapt willen we dat alles (inclusief boten) er netjes uit ziet. Willen de eigenaren die hun boot herkennen bij "lees verder" zo snel mogelijk reageren, in ieder geval vóór 1 juni a.s? Na deze datum zullen de boten verwijderd worden. Met vriendelijke groet, Gijsbert van der Laan, Commissaris Jachthavens

lees verder

Nieuwsbrief BMW Teamzeil Cup

14.03.2015

Tijdens het weekend van 20 en 21 juni zal er op de Kaag worden gestreden om de BMW Teamzeil Cup. Op 22 en 23 augustus vindt de tweede editie plaats op het Sneekermeer. Dit zijn de eerste twee, in een reeks van veelbelovende teamzeil evenementen. Deze weekenden zijn het resultaat van een samenwerking tussen KWV de Kaag, KWS, Yngling Club Holland en Stichting BMW Nationaal Jeugdzeilplan.

 

lees verder

Uit de oude doos

01.09.2014

In deze rubriek kunt u oude foto's en filmpjes bekijken. Dus "lees verder".

lees verder

Scheepvaartberichten

08.05.2012

 

 

 

lees verder

naar boven