Opening waterseizoen

14.04.2014

Het is vrijdag 11 april. Zoals al heel veel jaren verzamelt zich een groot aantal notabelen, vertegenwoordigers van waterportbelangen aan de Kaag, andere belangstellenden en het Warmonds Schippertjeskoor zich onderaan de Jeneverboom. Het is zoals altijd fris door de noordwestenwind. Het koor zingt en genodigden en overig publiek zijn in afwachting van de organisator en gastheer van de bijeenkomst, het Genootschap de Jeneverboom.

lees verder

Het jeugdseizoen is gestart!

08.04.2014

Afgelopen zondag 6 april was het zover: de jonge Kaagzeilers waren bijeen voor de eerste voorjaarstraining. Na een ontmoedigende start met regen droogde het snel op en hadden we prima omstandigheden met een aangename temperatuur en een prima windje om de winterstop achter ons te laten. Veel bekende gezichten bij trainers en kinderen maar ook een aantal veranderingen. Zo is Paul Schuurman dit seizoen de hoofdtrainer en hebben we een nieuwe trainster erbij, Corinne van Daalen. Van harte welkom! Daarnaast zijn we ook gestart met een nieuwe tweemansboot de RS Feva.

lees verder

ISAF worldcupseries goed begonnen voor Kaagzeilers

07.04.2014

Afgelopen week werd bij Palma de Mallorca de eerste van de Europese tour van de ISAF woldcupserie gevaren. De omstandigheden waren zeer verschillend, van veel wind tot weinig wind. Daphne van der Vaart zeilde daar haar eerste worldcup op topniveau in de Laser Radial. Zij behaalde een uitstekend resultaat door van de 96 deelneemsters als 20ste te eindigen. Steven Krol, kersverse bemanning bij de Haarlemse Renée Groeneveld in de Nacra,

lees verder

Zomeravondwedstrijden

01.04.2014
Op de Kaag worden al jaren lang de grootste en gezelligste avondwedstrijden van Nederland georganiseerd. Alle soorten zeilboten mogen meedoen. De wedstrijden beginnen op de eerste woensdag van mei en lopen door tot de laatste woensdag van augustus.
Schrijf je nu in!

Havendag op 10 mei a.s.

24.03.2014

Ook dit jaar wordt er weer een havendag georganiseerd op haven Oost. Er is een uitgebreid programma, te weten: 10.00 uur kofferbakverkoop van al uw (niet) nautische overtollige spulletjes. 11.00 uur demonstratie suppen. 13.00 roeiclinics met de gig Sirene en wahler Kaag1; dus wilt U een keer meeroeien? Dit is uw kans. 14.00 uur shantykoor. 15.00 uur demonstratie Micro Magiczeilen; altijd eens willen micromagicen?

 

lees verder

Scheepvaartberichten

08.05.2012

 

 

 

lees verder

naar boven