Aankondiging Jeneverboomtrofee 2017


jeneverboom

Aankondiging Jeneverboomtrofee 2017

10 jaar Jeneverboomtrofee

(7), 8 en 9 juli)

Tijdens het onvergetelijk en onovertroffen jubileumfeest op de Kaag in 2007 ontstond het idee voor de wedstrijden om de Jeneverboomtrofee dit jaar organiseren “De Kaag”, De Regenboogclub en het Genootschap Jeneverboom dit evenement dus alweer voor de 10e keer. De data zijn zorgvuldig gekozen: het is precies het weekend voor de Kaagweek die op de daaropvolgende donderdag begint. Een volstrekt unieke mogelijkheid om de hele plas alleen voor de Regenbogen te hebben.

Varen doen we op zaterdag en zondag, maar op vrijdagavond beginnen we al met de registratie van de deelnemers, het ophalen van de wedstrijdbepalingen en baankaarten (en het afrekenen). Dat doen we, vanaf 18.00 uur, in............  in Warmond.
Wie van buitenaf komt met zijn boot en die wil takelen dient tijdig, vooraf, contact op te nemen met Coen ten Kley (06- 13593243). Takelen kan plaatsvinden bij.....

Moederschepen mogen ligplaats nemen aan Park Groot Leerust in Warmond. Wie er, na dit weekend, behoefte aan heeft zijn boot, tot de Kaagweek, te laten staan kan deze gratis parkeren op Haven Oost van “De Kaag”. Coen zal deze wensen ook inventariseren.

Het inschrijfgeld voor een boot incl. bemanning en lunches op zaterdag en zondag bedraagt € 85,=

Op zaterdag, na de wedstrijden, is er een bbq bij Fort Marina in Warmond. Deelname daaraan (excl. Drankjes) € 20,= p.p. Hiervoor u ook aanmelden, gelijktijdig met inschrijven via www.regenboogclub.nl

Op zaterdag vindt de eerste start plaats om 11.00 uur. We streven ernaar om op die dag 4 korte wedstrijden te varen op speciaal voor dit evenement ontwikkelde banen. De wedstrijden worden onderbroken voor een lunch op het water.

Op zondag beginnen we ook om 11.00 uur met een – inmiddels wereldberoemde - lange afstandswedstrijd die u op plekken brengt waar u normaal nooit vaart met de Regenboog. Hierna lunchen we in of bij de Kaagsociëteit. Daar wordt verder mededeling gedaan over het middagprogramma.

De prijsuitreiking vindt plaats bij Fort Marina.

De overall hoofdprijs is natuurlijk de felbegeerde Jeneverboomtrofee.

Voor de lange afstandswedstrijd is de Fort Marina wisselprijs beschikbaar.

De laatste in het klassement wordt verwend met het beroemde olieverfschilderij van de Jeneverboom.

Meldt u zich tijdig voor het leukste Regenboogweekend van het (jubileum) jaar en schrijf in via www.regenboogclub.nl