Zeilen


De vereniging organiseert veel activiteiten op zeilgebeid. Voor de echte fanatiekelingen zijn er de wedstrijden. In de zomer en in de winter kunnen ze hun hart ophalen.

Wil je wel graag zeilen maar heb je geen boot dan kan je lid worden van het "Verzeilen". Voor een relatief klein bedrag kan je dan het hele zomerseizoen gebruik maken van een goed onderhouden polyvalk.

Een "Micro Magic" is een model zeilbootje. In de winter vindt er een heuse competitie plaats.

Voor de "Jeugd" staan verschillende wedstrijden en trainingen op het programma. Waaronder ook de "Ynglings".

Zeilen 001

Algemene wedstrijdinformatie

De dagen zijn al weer korter aan het worden, maar uiteraard zitten wij als wedstrijdcommissie niet stil!

Allereerst zijn we natuurlijk nog actief met de Winterwedstrijden. Iedere tweede zondag van de maand zijn er dik 50 boten actief op de Kaag. Wat misschien leuk is om te vermelden dat er een hele vloot Marieholm’s de Kaag hebben weten te vinden.

Maar wellicht nog leuker is dat de Sociëteit op de wedstrijddagen dus gewoon open is! Kom eens een frisse neus halen en bekijk de starts en finishes. Dit jaar kan dat dus nog op 13 november en 11 december.

De Wedstrijdkalender 2017 staat ook al op de site. Het is een concept omdat a) niet alle data exact vaststaan en b) er nog een aantal wedstrijden moeten worden toegevoegd (bv de Combi).

En dan de inschrijfgelden. Die hebben we, net zoals afgelopen seizoen, niet verhoogd! En vergeet vooral niet even vóór de Voorkaag na te denken. Als je namelijk toch wel weet dat je de Vookaag, Kaagweek en Nakaag gaat varen in 2017... dan zou de keuze, financieel gesproken, natuurlijk uit moeten gaan naar één van de twee pakketten. Ook deze staan op de site.

Tot op de Sociëteit tijdens één van de wedstrijden!!