Algemene informatie Combi Kaag


3-1-combi-haarlem-4

19 & 20 september 2020 organiseren wij weer de Combi Kaag.

De informatie hierover volgt.

Parkeren

  • Op de Zijldijk (voor de slagboom) is parkeren toegestaan, let op! Parkeren is alleen toegestaan in de aangegeven parkeervakken. Hier wordt streng op gecontroleerd door de politie.
  • Parkeren kan ook op het terrein van Nico van Schie aan het einde van de Zijldijk na de slagboom. Kosten voor het parkeren van trailers en additionele auto’s dient u rechtstreeks af te rekenen bij de slagboom of receptie op het terrein bij Van Schie. Parkeerkosten zijn standaard € 3,00 per dag voor een auto en € 3,00 voor een trailer per dag.
  • Rib’s en andere volgboten kunnen bij Nico van Schie te water gelaten worden. Er is een trailerhelling en een kraan aanwezig. Voor het kranen worden door van Schie kosten berekend.

Let op: U kunt binnen een half uur het parkeerterrein kosteloos verlaten. Na 30 minuten wordt direct de dagprijs van 3 euro berekend.

  • Campers en caravans kunnen gedurende het evenement op de terreinen van Nico van Schie verblijven en voor het kamperen kan men terecht op het Sociëteitsterrein. Wel van tevoren opgeven graag.

kaagsoos-combi

Parkeren

 

Hoe bereik ik de Kaagsociëteit?

Over de weg

Beschikt u over navigatie in de auto? Programmeer dan:

 

Vanuit de richting Amsterdam (noorden of noordwest): Zijldijk 28, Leiderdorp. U komt uit bij Brasserie De Zijlstroom, die laat u rechts liggen en u rijdt gewoon rechtdoor, met het water aan uw linkerhand tot aan de slagboom. Zie hieronder voor nadere instructie.

 

Vanuit de richting Utrecht / Den Haag (zuiden of zuidoosten): Zijldijk 11, Warmond. U komt uit bij de slagboom. Zie hieronder voor nadere instructie.

 

Geen navigatie?: Neem op de A4, de afslag 6 Hoogmade/Leiderdorp. Volg de richting Leiden Centrum. Komt u vanaf de richting Amsterdam dan passeert u 4 rotondes, vanaf de richting Den Haag 5 rotondes. Hou de richting Leiden Centrum aan tot de eerste verkeerslichten. Hier slaat u linksaf, volgende afslag direct rechts, einde van de weg op T-splitsing bij het water weer rechts. U rijdt deze weg, de Zijldijk helemaal af.

 

Instructie vanaf de rood-witte slagboom:

De rood-witte slagbomen aan het einde van de Zijldijk markeren het parkeerterrein. Dat parkeerterrein is geen eigendom van De Kaag. U dient het geldend parkeertarief via de parkeerautomaat of receptie, bij het verlaten van het parkeerterrein te voldoen. De parkeerautomaat zelf accepteert uitsluitend muntgeld.

 

Vanaf het parkeerterrein kunt u zich tegen het geldend tarief, per pont doen overzetten naar de Kaagsociëteit.

 

LET OP!!! Dit is € 0,50 CONTANT per overzet per persoon voor 20:00 uur en daarna € 0,80.