Algemene informatie Combi Kaag


3-1-combi-haarlem-4

29 & 30 juni organiseren wij weer de Combi Kaag. Dit jaar is het tevens de slotcombi en maken wij er een extra groot feest van! 

De inschrijving staat weer open, dus schrijf je snel in!

Inschrijven tot en met zondag 23 juni, daarna geldt een toeslag van € 15,=

Tot op de Kaag!

Algemene Informatie

Er wordt gevaren in de volgende klassen:

 • Optimist (A/B) en Optimist Groen (C)
 • Splash A en B (minimaal 5 deelnemers, eventueel samen te voegen)
 • RS Feva (minimaal 5 deelnemers)
 • Laser (minimaal 5 deelnemers)
 • Programma's en banenkaarten zijn te downloaden vanaf de website.
 • Voor de Optimist Groen is er geen banenkaart; voor hen zal de baan op het palaver verteld worden. Er vaart een "voorvaarboot" om de zeilers de route te wijzen.
 • Deelnemers dienen bij de registratie (een kopie van) het registratiecertificaat van hun boot en hun startlicentie te kunnen tonen (indien in bezit). Dit is niet van toepassing voor Optimist Groen
 • Tijdens de wedstrijden is het dragen van een zwemvest verplicht.
 • Deelnemers dienen, bij normale omstandigheden, rekening te houden met een vaartijd van ongeveer maximaal een half uur naar het startgebied
 • Deelname aan het evenement geschiedt geheel voor eigen rekening en risico. KWV De Kaag noch de begeleiders zijn aansprakelijk voor enige schade, welke dan ook, waaronder begrepen schade aan schip, aan opvarenden en aan boord aanwezige goederen, noch aan derden welke direct of indirect i.v.m. de deelneming zou kunnen ontstaan.
 • De organisatie behoudt zich het recht voor om deelnemers die zich niet weten te gedragen tijdens het evenement op de organiserende vereniging en de directe omgeving uit te sluiten van verdere deelname aan het evenement
 • Voor begeleiders is er de gelegenheid om ribs s ‘nachts in de haven aan te meren. Dit is voor verantwoordelijkheid van de bezitter/gebruiker van de rib.

Lunch en diner mogelijkheden Restaurant Waterlust op de Kaagsociëteit is vrijdag en het gehele weekend geopend. U kunt er terecht voor koffie, lunch, borrel en diner.

Parkeren

Eventuele kosten voor parkeren van trailers en additionele auto’s dient u rechtstreeks af te rekenen bij het parkeerterrein (Nico van Schie 071-5892894)

Parkeren

 • Op de Zijldijk (voor de slagboom) is parkeren toegestaan, let op! Parkeren is alleen toegestaan in de aangegeven parkeervakken. Hier wordt streng op gecontroleerd door de politie.
 • Parkeren kan ook op het terrein van Nico van Schie aan het einde van de Zijldijk na de slagboom. Kosten voor het parkeren van trailers en additionele auto’s dient u rechtstreeks af te rekenen bij de slagboom of receptie op het terrein bij Van Schie. Parkeerkosten zijn standaard € 3,00 per dag voor een auto en € 3,00 voor een trailer per dag.
 • Rib’s en andere volgboten kunnen bij Nico van Schie te water gelaten worden. Er is een trailerhelling en een kraan aanwezig. Voor het kranen worden door van Schie kosten berekend.

Let op: U kunt binnen een half uur het parkeerterrein kosteloos verlaten. Na 30 minuten wordt direct de dagprijs van 3 euro berekend.

 • Campers en caravans kunnen gedurende het evenement op de terreinen van Nico van Schie verblijven en voor het kamperen kan men terecht op het Sociëteitsterrein. Wel van tevoren opgeven graag.
kaagsoos-combi

Parkeren

 

Hoe bereik ik de Kaagsociëteit?

Over de weg

Beschikt u over navigatie in de auto? Programmeer dan:

 

Vanuit de richting Amsterdam (noorden of noordwest): Zijldijk 28, Leiderdorp. U komt uit bij Brasserie De Zijlstroom, die laat u rechts liggen en u rijdt gewoon rechtdoor, met het water aan uw linkerhand tot aan de slagboom. Zie hieronder voor nadere instructie.

 

Vanuit de richting Utrecht / Den Haag (zuiden of zuidoosten): Zijldijk 11, Warmond. U komt uit bij de slagboom. Zie hieronder voor nadere instructie.

 

Geen navigatie?: Neem op de A4, de afslag 6 Hoogmade/Leiderdorp. Volg de richting Leiden Centrum. Komt u vanaf de richting Amsterdam dan passeert u 4 rotondes, vanaf de richting Den Haag 5 rotondes. Hou de richting Leiden Centrum aan tot de eerste verkeerslichten. Hier slaat u linksaf, volgende afslag direct rechts, einde van de weg op T-splitsing bij het water weer rechts. U rijdt deze weg, de Zijldijk helemaal af.

 

Instructie vanaf de rood-witte slagboom:

De rood-witte slagbomen aan het einde van de Zijldijk markeren het parkeerterrein. Dat parkeerterrein is geen eigendom van De Kaag. U dient het geldend parkeertarief via de parkeerautomaat of receptie, bij het verlaten van het parkeerterrein te voldoen. De parkeerautomaat zelf accepteert uitsluitend muntgeld.

 

Vanaf het parkeerterrein kunt u zich tegen het geldend tarief, per pont doen overzetten naar de Kaagsociëteit.

 

LET OP!!! Dit is € 0,50 CONTANT per overzet per persoon voor 20:00 uur en daarna € 0,80.