Kaagrace logistiek m.b.t. takelen en parkeren

Geplaatst op 06-06-2024  -  Categorie: Algemeen

Beste roeiers, Niets staat ons nog in de weg om de Kaagrace door te laten gaan! De Kaagrace commissie heeft hard gewerkt om tot een oplossing te komen.
Om met je sloep of gig bij de Kaagsociëteit te komen zijn er veranderingen in het kranen/hellingen en parkeren. We hebben parkeercapaciteit geregeld, maar zijn genoodzaakt op 2 locaties te kranen/hellingen. Lees goed de instructies door, deel deze met je team. Indien er vragen zijn, neem contact met ons op we staan je graag te woord.
Voor de gigs is het de grootse verandering met betrekking tot kranen/hellingen, voor jullie is een andere locatie geregeld. We begrijpen dat dit misschien als lastig overkomt, maar ter plekke is heel veel hulp van onze vrijwilligers om ervoor te zorgen dat roeiers en gigs veilig naar de racelocatie worden gebracht.
We danken jullie voor jullie begrip en flexibiliteit, dat laten we niet ongemerkt voorbijgaan. Wacht maar af bij de inschrijving 😉. Zaterdag 8 juni wordt een gezellig sportief feestje als vanouds. Email: ecargaak.[antispam].@kwvdekaag.nl
Instructie Pilot Gigs logistiek    Instructie Sloepen logistiek