Winter/wedstrijdtrainingen


kaag-mg-1095-1

De juiste tekst volgts z.s.m.

Trainingsdagen

 

sg203704

Hoe laat en waar?

De trainingen vinden plaats vanaf de Kaagsociëteit (voor navigatie Zijldijk 11, Warmond). Brengende en halende ouders hebben daar gelegenheid elkaar en anderen te ontmoeten terwijl onze enthousiaste trainers zich samen met de kinderen wijden aan het zeilen en alles wat daarbij hoort.

Op zondagochtend word je om 12.00 uur verwacht bij het jeugdhonk naast de Kaagsociëteit. Je hebt dan je zeilkleding al aan en je boot opgetuigd! Na de voorbespreking gaat iedereen in groepjes het water op. We lunchen niet met z'n allen, maar er zal een kleine versnapering zijn. Na de versnapering gaan we snel weer het water op voor instructie of onderlinge wedstrijdjes. Rond 16.00 uur heeft iedereen zijn boot schoongemaakt en opgeruimd en wordt de dag afgesloten met een nabespreking en welverdiende mok warme chocomel!

Kleding

Gezien de dalende temperaturen in het najaar/winter dient iedereen te zorgen voor een goede zeiluitrusting: een droogpak met daaronder Thermo of een 5 mm wetsuit met lange mouwen/benen met spraytop, neopreen schoenen en handschoenen zijn verplicht!

Zorg ook voor voldoende droge kleding en douchespullen voor na het zeilen. Zeilers met een eigen boot dienen ook zelf voor een zwemvest te zorgen. Tijdens het zeilen is het dragen van een zwemvest verplicht. Bij de huur van een verenigingsboot kan zonder extra kosten gebruik worden gemaakt van een zwemvest van de vereniging.

Kosten

 

euroteken

Verenigingsboot

Gebruik verenigingsboot:  voor een half seizoen zijnde: augustus t/m december. Ieder krijgt een eigen boot toegewezen. Gebruiker is verantwoordelijk voor zijn of haar boot tijdens deze periode.

De vereniging faciliteert deze dienst om de zeilsport te promoten. Er wordt verwacht van onze zeilers wanneer zij enthousiast zijn dat er een eigen boot wordt aangeschaft na een zeilseizoen.

Verdere informatie

Voor meer informatie en vragen kunt u altijd contact met ons opnemen (commissie Kaag Jeugd):

 

Gijs Vrind, commissaris jeugd & opleidingen

dguej.[antispam].@kwvdekaag.nl       

 

Coördinator Optimist:      Miranda Vrind            tsimitpo.[antispam].@kwvdekaag.nl

Coördinator RS Feva:      Judith Dijkhuis           avefsr.[antispam].@kwvdekaag.nl     

Coördinator Yngling:       Kit Kattenberg          gnilgnY.[antispam].@kwvdekaag.nl