Wintertrainingen


image00027

Trainingsdagen

27 oktober
3 november
10 november
17 november
24 november

sg203704

Hoe laat en waar?

De trainingen vinden plaats vanaf haven oost in warmond (voor navigatie Veerpolder 17, Warmond). Op zondagochtend word je om 12.00 uur verwacht bij het Lichthuys. Je hebt dan je zeilkleding al aan en je boot opgetuigd! Tijdens de voorbespreking is er gelegenheid om nog iets te eten (neem dit zelf mee), vervolgens gaat iedereen in groepjes het water op voor instructie of onderlinge wedstrijdjes. Rond 16.00 uur heeft iedereen zijn boot schoongemaakt en opgeruimd en wordt de dag afgesloten met een nabespreking en welverdiende mok warme chocomel!

laser

Kleding

Gezien de dalende temperaturen in het najaar/winter dient iedereen te zorgen voor een goede zeiluitrusting: een droogpak met daaronder Thermo of een 5 mm wetsuit met lange mouwen/benen met spraytop, neopreen schoenen en handschoenen zijn verplicht!

Zorg ook voor voldoende droge kleding en douchespullen voor na het zeilen. Zeilers met een eigen boot dienen ook zelf voor een zwemvest te zorgen. Tijdens het zeilen is het dragen van een zwemvest verplicht. Bij de huur van een verenigingsboot kan zonder extra kosten gebruik worden gemaakt van een zwemvest van de vereniging.

 

euroteken

Kosten

Voor 5 trainingen zijn de kosten € 100,-

 

Verdere informatie

Voor meer informatie en vragen kunt u altijd contact met ons opnemen (commissie Kaag Jeugd):

Gijs Vrind, bestuurslid jeugd & opleidingen       dguej.[antispam].@kwvdekaag.nl           

Coördinator Optimist:      Miranda Vrind            tsimitpo.[antispam].@kwvdekaag.nl

Coördinator RS Feva:      Hessel de Jong           avefsr.[antispam].@kwvdekaag.nl    

Coördinator Yngling:       Kit Kattenberg            gnilgny.[antispam].@kwvdekaag.nl