Wintertrainingen 2019 2e deel (maart)


image00004

Voor de bikkels die niet kunnen wachten tot het voorjaar hebben wij nog een reeks wintertrainingen. De eerste training start op zondag 10 maart op de sociëteit. Deze start om 9.30 uur en duurt tot 16.30 uur.

Inschrijven

Trainingsdagen

Optimist/Laser 4.7/Splash

(RS Feva heeft eigen programma. Neem contact op met de coördinator voor meer informatie)


10 maart            Training Kaag

17 maart            Training Kaag

24 maart            Training Kaag

31 maart            Training Kaag

 

Hoe laat en waar?

De trainingen vinden plaats vanaf de Kaagsociëteit (voor navigatie Zijldijk 11, Warmond). Brengende en halende ouders hebben daar gelegenheid elkaar en anderen te ontmoeten terwijl onze enthousiaste trainers zich samen met de kinderen wijden aan het zeilen en alles wat daarbij hoort.

Op zondagochtend word je om 9.30 uur verwacht bij het jeugdhonk naast de Kaagsociëteit. Je hebt dan je zeilkleding al aan en je boot opgetuigd! Na de voorbespreking gaat iedereen in groepjes het water op. We lunchen met z'n allen in de Sociëteit, bijvoorbeeld met een broodje, soep of pasta. Na de versnapering gaan we snel weer het water op voor instructie of onderlinge wedstrijdjes. Rond 16.00 uur komen de zeilers terug van het water en worden de boten netjes afgetuigd, schoongemaakt en wordt de dag afgesloten met een nabespreking en een welverdiende mok warme chocomel! Om 16.30 uur kunnen de zeilers worden opgehaald.


Kleding

Gezien de lage temperatuur van het water dient iedereen te zorgen voor een goede zeiluitrusting: een droogpak met daaronder Thermo of een 5 mm wetsuit met lange mouwen/benen met spraytop, neopreen schoenen en handschoenen zijn verplicht!

Zorg ook voor voldoende droge kleding en douchespullen voor na het zeilen. Zeilers met een eigen boot dienen ook zelf voor een zwemvest te zorgen. Tijdens het zeilen is het dragen van een zwemvest verplicht. Bij de huur van een verenigingsboot kan zonder extra kosten gebruik worden gemaakt van een zwemvest van de vereniging.


Kosten

Wintertrainingen, 4 zondagen:      € 100,= per persoon

(voor deelnemers wintertrainingen 2018 €75,-)

 
Verenigingsboot

We moedigen iedereen aan om met een eigen boot naar de trainingen te komen. Voor deelnemers zonder eigen boot, is het mogelijk om tijdens de trainingen eerst nog gebruik te maken van een verenigingsboot (Optimist, RS Feva of Laser).

 

Gebruik verenigingsboot:    

Optimist    € 75, = per persoon

Laser 4.7   € 120,= per persoon

RS-Feva    € 75,= per persoon

 

Dit geldt voor een half seizoen zijnde: maart t/m juli. Ieder krijgt een eigen boot toegewezen. Het aantal beschikbare boten is beperkt en wordt toegewezen op volgorde van inschrijving (vol=vol). Neem contact op met de coördinator voor beschikbaarheid. Gebruiker is verantwoordelijk voor zijn of haar boot tijdens deze periode. (Zie reglement)

De vereniging faciliteert deze dienst om de zeilsport te promoten. Er wordt verwacht van onze zeilers wanneer zij enthousiast zijn dat er een eigen boot wordt aangeschaft na een zeilseizoen.

Reglement gebruik verenigingsboten

Gebruiksovereenkomst verenigingsboten


VERDERE INFORMATIE

Voor meer informatie en vragen kunt u altijd contact met ons opnemen (commissie Kaag Jeugd):

 

Gijs Vrind, coördinator jeugd & opleidingen  jeugd@kwvdekaag.nl – 06 22 809 409

Coördinator Optimist:             Miranda Vrind                 optimist@kwvdekaag.nl

Coördinator RS Feva:              Hessel de Jong               rsfeva@kwvdekaag.nl

Coördinator Laser 4.7             Marco Snelderwaard       laser@kwvdekaag.nl