Zeilopleidingen voor 25 plussers


Zeilopleidingen voor 25 plussers

Nadat we het zeilen van de de jeugd weer redelijk op de rails hebben gekregen gaan we nu werken aan ouders van de jeugd en andere volwassenen die ook zo graag willen zeilen, maar er nooit aan toe zijn gekomen. Altijd al eens overstag willen gaan? Wat is nu ook alweer loef en wat is lij? Is bakboord nou rechts of links? Om daar achter te komen willen wij 25plussers graag de gelegenheid geven om te leren zeilen. Maar eerst willen we graag weten hoe groot de belangstelling daarvoor is. Heb je belangstelling om te leren zeilen onder deskundige begeleiding? Stuur dan een e-mail aan negnidielpo.[antispam].@kwvdekaag.nl en vermeld daarin je naam en geboortedatum en eventuele zeilervaring en geef ook aan welk moment van de week je het beste uitkomt.Wij verzamelen alle reacties en gaan op basis daarvan een plan maken.

Ben je al zeiler en acht je jezelf in staat om anderen te leren zeilen?

Stuur dan een e-mail aan negnidielpo.[antispam].@kwvdekaag.nl met daarin eigenlijk dezelfde zaken als in boven omschreven bericht.

Bij gebleken, voldoende animo komen wij met een voorstel voor een aantal zeillessen in het komend seizoen. In overleg met onze trainers zal het programma zoveel mogelijk afgestemd worden op de gebleken behoeften.

Ik wacht uw berichten graag af.

Michiel van Cranenburgh