Header 008

SuperKaagCup


De kans om wedstrijd te zeilen!

 

SuperKaagCup 2017 gaat helaas NIET door!!!

Wij zijn bezig met een alternatief; wedstrijdtraining op te zetten.

Op zondag 27 augustus organiseren we voor alle zeilende jeugd op en rond de Kaag weer de SuperKaagCup. Dit evenement is gericht op alle zeilers die eens een keer mee willen doen met een wedstrijd, ook zonder ervaring ben je van harte welkom! Uiteraard rekenen we op een grote opkomst van onze jeugdleden, al dan niet met ervaring. Wel vragen we van je dat je in ieder geval je CWO-2 hebt.

De SuperKaagCup is een samenwerking tussen KWV De Kaag en zeilschool Watersport Academy De Kaag. Zo worden de zeilers die bij de zeilschool de basis hebben geleerd enthousiast gemaakt om ook eens aan een “echte” wedstrijd deel te nemen. De wedstrijden hebben een informeel karakter; er is volop begeleiding aanwezig. En natuurlijk zijn er geweldige prijzen te winnen!

Er wordt gevaren in Optimist, RS Feva en RS Tera. Deelname is € 12,50 per zeiler en is incl. de lunch. Kosten zijn gelijk voor deelnemers met/zonder eigen boot en wel/niet lid van onze vereniging.

Programma zondag 27 augustus

9:00 Aankomst, optuigen en omkleden
9:30 Voorbespreking en uitleg wedstrijdbaan & regels. Evt. Worden de groepen ingedeeld naar niveau
Ochtend meerdere korte wedstrijden
Lunch Kaagsociëteit – verzorgd door de Brasseriegroep
Middag meerdere korte wedstrijden
Rond 16:30 Prijsuitreiking

Inschrijven en betaling

Inschrijven kan via de website

https://kwvdekaag-site.e-captain.nl/activiteiten/67/superkaagcup/inschrijven

Let op:
het formulier is gericht op wedstrijden & trainingen dus niet alle informatie is relevant. Belangrijk is om aan te geven:

- wel/niet deelname eigen boot

- bij RS Feva: met wie je samen zeilt die dag.Heb je geen vast zeilmaatje vermeld dit dan graag, ‘s ochtends stellen we dan de teams samen

Let op:
er zijn een beperkt aantal verenigingsboten. Bij veel belangstelling geldt; leden gaan altijd voor en daarnaast in volgorde van aanmelding.

De inschrijving sluit 24 augustus.

Betalen graag via overmaking (gegevens staan op site en inschrijfformulier) vooraf aan het evenement.

Heb je nog vragen: negnidielpo.[antispam].@kwvdekaag.nl