Sponsoren

Wilt u uw bedrijfsnaam aan onze vereniging verbinden? Wij zijn regelmatig op zoek naar sponsoren. Wilt u bijvoorbeeld uw naam verbinden aan ons jeugdteam wat landelijk zeilt, Team-West? Of bijvoorbeeld aan de Kaagrace of de oudste zeilweek van Nederland, de Kaagweek?

 

Uw advertentie in het Kaagnieuws?

Het Kaagnieuws wordt steeds mooier. De vormgeving wordt steeds beter, het verschijnt in kleur en in de digitale versie zit een link naar uw website. Daarmee hebben wij, naar ons idee, de verbeterslag voorlopig voltooid.

Het Kaagnieuws dat vijf keer per jaar verschijnt, bereikt niet alleen de 1600 leden van De Kaag, het bereikt ook de leestafels van zusterverenigingen door het hele land. Op onze website www.kwvdekaag.nl  wordt ook het Kaagnieuws geplaatst.

De jaartarieven zijn:

A.   Cover binnenzijde/binnenachterzijde full color         €      1.100,=
B.   Cover buitenachterzijde full color                           €      1.250,=
C.   1/1 pagina full color                                              €      1.000,=
D.   ½ pagina full color                                                €         500,=
E.   ½ pagina zwart/wit                                               €         450,=
F.   Kwart pagina full color                                           €         300,=
G
.   Eenmalig 1/1 pagina full color                                €         275,=
H.   Eenmalig ½ pagina full color                                  €         150,=
I.   Anders nl………..

Wij zijn ervan overtuigd dat door de vernieuwingen die zijn doorgevoerd het Kaagnieuws nóg meer de aandacht zal trekken en dus als advertentiemedium in waarde zal toenemen.

Wenst u te adverteren, dan kunt u een plek (indien beschikbaar) reserveren en uw keuze met uw bedrijfsnaam en de desbetreffende letter (A t/m H) aan te geven naar eniluap.[antispam].@kwvdekaag.nl . Na aanmelding neem ik contact met u op over de advertentie.

De aanvragen zullen in volgorde van binnenkomst worden toegewezen. Uiteraard wel rekening houdend met de advertentieplaatsen van afgelopen jaar. Mocht u over bovenstaande nog vragen hebben dan kunt U contact opnemen 071 301 00 35 of mailen eniluap.[antispam].@kwvdekaag.nl .

Het Kaagnieuws inzien?