kaagbusiness

Sinds enkele jaren heeft KWV De Kaag een eigen businessclub. Deze bestaat uit een enthousiaste en groeiende groep Kaagleden. Ze delen hun passie voor het ondernemerschap, de watersport en onze mooie verenging.

Op dit moment hebben we ongeveer 30 actieve ondernemers als lid. Vaak zijn dit leden waarvan je de naam ook in andere hoeken van KWV De Kaag ziet opduiken. Echt betrokken clubmensen dus.

Het primaire doel van KaagBusiness is het faciliteren van ondernemers om te genieten van het aangename dat ons verbindt, namelijk: bezig zijn met ondernemen en genieten van de watersport.

Het bestuur van de businessclub heeft de ambitie om gedurende het jaar zoveel mogelijk interessante en relevante activiteiten te organiseren. In de zomermaanden moet je denken aan een zeilwedstrijd die we afsluiten met borrel en diner, een sloepentocht of een rondvaart met diner door Leiden. In de koudere maanden nodigen wij interessante sprekers uit of bezoeken we bedrijven van onze leden.
Kaagbusiness is onderdeel van KWV De Kaag. Onze leden zijn dan ook allemaal lid van de vereniging.
Houd onze website goed in de gaten voor komende activiteiten.

kaagbusiness-kaagflits-29-06-18
kaagbusiness
dsc-7312
14

Heeft u een Mijn Kaag account? Log dan in!


Aanmeldformulier Businessclub

Met de onderstaande gegevens meld ik me als lid voor KaagBusiness. Ik weet dat hiermee een relatie voor 3 jaar onstaat met de Businessclub en dat ik me hiermee verbind aan een lidmaatschap van KWV De Kaag.

 

Privé:

 

Zakelijk:

 

Bij het verzenden van dit aanmeldformulier geeft u aan toe te treden tot de Businessclub.


Beveiligingscode Beveiligingscode