kaagbusiness

Beste mede-ondernemer en Kaaglid,

Ondernemer en watersporter zijn, gaat vaak samen. Binnen onze vereniging KWV De Kaag vinden velen hun liefhebberij. Roeien, zeilen, motorboot varen, gezinsvertier etc. zijn de groepen die we al jaren kennen. Nu heeft de ondernemer ook een plek gevonden in onze vereniging. In 2017 is er in alle stilte het plan op tafel gekomen voor KaagBusiness en inmiddels is dit een club van enthousiaste ondernemers.

Het hoofddoel is met elkaar en onder elkaar de latente zakelijke mogelijkheden voor elkaar meer uit te venten en elkaar business te gunnen. De gemeenschappelijke deler is watersport. De reden om elkaar in gezelligheid te ontmoeten. Is dit dan alleen voor Kaagleden die ondernemer zijn? Neen, water trekt, ook aan de ondernemer die nog geen lid is. Als lid van de businessclub ontstaan nieuwe mogelijkheden voor de ondernemer. Er zal een kruisbestuiving plaatsvinden waar de ondernemer en De Kaag baat bij zullen hebben. Het niet-Kaaglid die wel businesslid wordt neemt ook het lidmaatschap van KWV De Kaag.

Kortom, een plek voor huidige Kaag-ondernemers en een reden voor ondernemers om Kaaglid te worden. De voornaamste doelstellingen zijn o.a.:
- KWV de Kaag op de kaart zetten
- jaarlijks meerdere activiteiten binnen en buiten de club organiseren
- elkaar zoveel mogelijk de business gunnen en elkaar zakelijk verbinden
- zakelijk sparren
- sponsormogelijkheden voor uw bedrijf bieden
- frequente Kaagbusiness-avonden 's zomers en ’s winters
- ons verbinden aan een goed doel
- en veel meer!

Sceptici kunnen het afdoen als weer een borrelclub, maar dan op het water. Zo willen wij de businessclub niet positioneren. KaagBusiness zal zeer actief en dynamisch de leden met elkaar verbinden en er zal best een borrel worden genomen en veel gezelligheid plaatsvinden. Dit zijn toch de ingrediënten waar menigeen zich goed bij voelt en openstaat voor zakelijke transacties.

Als locatie zullen we vaak gebruik maken van de Kaagfaciliteiten, Sociëteit en haven West/Oost. Ook bedrijfsbezoeken en sportieve activiteiten staan ieder jaar op het programma. Via de website en de regelmatige Kaagflits zullen we verslag doen van onze activiteiten en ons programma bekendmaken.

Wilt u meer informatie over dit initiatief neemt u dan contact op met:
Arjan Leest (06 224 396 40), Marcel de Jong (06 532 172 08) en Jeroen Krijt (06 514 587 96

Bent u zo enthousiast geworden dat u denkt: Daar wil ik bij zijn! Dan kunt u zich hieronder inschrijven.

Heeft u een Mijn Kaag account? Log dan in!


Aanmeldformulier Businessclub

Met de onderstaande gegevens meld ik me als lid voor KaagBusiness. Ik weet dat hiermee een relatie voor 3 jaar onstaat met de Businessclub en dat ik me hiermee verbind aan een lidmaatschap van KWV De Kaag.

 

Privé:

 

Zakelijk:

 

Bij het verzenden van dit aanmeldformulier geeft u aan toe te treden tot de Businessclub.


Beveiligingscode Beveiligingscode