Header 007

Kaagweek


25 t/m 28 juli 2019


Graag naar de Kaagweek!

“Graag naar de Kaag” is de titel van het jubileumboek dat KWV De Kaag bij haar honderjarige bestaan heeft uitgegeven. Graag naar de Kaagweek zou een mooie slogan zijn voor de Kaagweek. De Kaagweek is de oudste zeilweek van het land met veel traditionele onderdelen. De Kaagweek is een evenement voor jong en oud en de meest perfecte combinatie van wedstrijdzeilen en een goed sociaal programma. Ook de toeschouwers en bezoekers weten zich altijd prima te vermaken.

Elk jaar open voor alle open eenheidsklassen, de Marieholms en Tirions. 4 Dagen lang, twee wedstrijden per dag. En dit jaar verwelkomen wij, volgend op de uitnodiging bij jullie ALV, natuurlijk de Solo-klasse. 

Met traditiegetrouw op vrijdag en zaterdag de Holland-Friesland wedstrijden in de Regenboogklasse, welke door de Commissaris van de Koning worden gestart. Ook staan de dameswedstrijden in de Valken- en Regenboogklasse op het programma. In tegenstelling tot voorgaande jaren zullen de dameswedstrijden op woensdag 24 juli plaasvinden.

Op de woensdagavond openen wij de Kaagweek met de wekelijkse zomeravondwedstrijden en start de registratie van de deelnemers. Dit alles gevolgd door de feestelijke opening van de Kaagweek. Er wordt gezorgd voor een ijzersterk muzikaal avondprogramma en op zondag besluiten we het feest met de grote prijsuitreiking die voor iedereen toegankelijk is. Daar worden de schitterende felbegeerde zilveren wisselprijzen uitgereikt.

 

kaagweek-met-datum
uitgelicht-001
 
 
Holland Friesland
 


Kaagweek 001
Kaagweek 005
Kaagweek 002