100ste Kaagweek

De jubileumeditie van de Kaagweek in 2022

100 jaar Kaagweek gaan we in 2022 serieus vieren dus zorg dat je erbij bent.

In het kort

Op zondag 10 juli zal, voorafgaande aan de Kaagweek, de Culinaire Kaag Cruise plaatsvinden. Deelnemers genieten al varende over de Kaag van de hoogstandjes van vijf restaurants en Kaagse Kaas. Dit kan met eigen sloep of inschrijving op een schip van de Leidsche Rederij.

Dinsdagavond 12 juli om 20:00 uur zal de 100e Kaagweek officieel worden geopend door de Burgemeester van Teylingen Carla Breuer bij de Kaagsociëteit. Aansluitend zullen er regionale-sprint-roei-kampioenschappen voor de deur worden gehouden. Het roeispektakel is een aanrader om naar te komen kijken en het geheel zal muzikaal omlijst worden.

De zeilwedstrijden starten woensdag 13 juli en elke avond is er een muzikaal thema. We gaan dit jaar meer plaats maken met flexplekken zodat sloepen overdag makkelijker kunnen aanmeren om de Kaagweek te kunnen bezoeken.

Met de KaagSwim, zal op vrijdagmiddag 15 juli geld worden opgehaald voor de Maarten van der Weijden Foundation, lees ondersteuning van Kankeronderzoek. Iedereen kan hier aan meedoen.

 

Klik hier voor het aanmelden van moederschepen van deelnemers van de 100ste Kaagweek

Klik hier voor het aanmelden van moederschepen van deelnemers van de 100ste Kaagweek

 

Sfeerimpressie


 
Holland Friesland
20190727-dscf5031