Coronamaatregelen Jeugdzeilen KWV De Kaag

Het protocol jeugdsport, opgesteld door het watersportverbond in samenwerking met het NOC*NSF, VSG en het RIVM is leidend. Om dit goed uit te kunnen voeren en de regels en ieders veiligheid te kunnen waarborgen hebben wij een aantal vereniging specifieke maatregelen zodat wij kunnen voldoen aan dit protocol.

d.d. 14-10-2020

Seizoen 2020 is helaas afgelopen zodra mogelijk en bekend zullen wij onderstaande regels aanpassen naar seizoen 2021.

 

Afzetten en Ophalen gebeurt bij van Schie. De kinderen gaan zelfstandig naar de overkant. De ouders zijn niet welkom op het terrein van de sociëteit en dienen gelijk na het afzetten te vertrekken.

Trek thuis al zoveel mogelijk je watersportkleding aan. En verkleed je na de les/training waar mogelijk weer thuis. Was voor en na de les/training thuis je handen met zeep.

Ga bij aankomst direct naar je boot via de achterzijde van het gebouw. Dus niet over het terras.

Tuig je boot op in het midden van een aangegeven vlak, de trainer zal je een vak toewijzen. Tuig je boot zoveel mogelijk alleen op en af, als dat niet mogelijk is helpt een medesporter of eventueel je trainer/instructeur. Degene die helpt wast voor en na het optuigen zijn handen met handgel. 

Laat zelf je boot te water en haal hem er ook zelf uit. Mocht dit niet lukken, help elkaar als zeilers onderling of in het uiterste geval de trainer/instructeur.

Raak de boot en/of ander materiaal van een ander niet aan. 

Houd 1,5 meter afstand tot je trainer/instructeur en je medezeilers

Toiletgebouw en kleedruimtes zijn volgens de richtlijnen gesloten

Neem je eigen  lunchpakket en wat te drinken mee in een waterdichte verpakking