kaagbusiness
van-hoolwerffzaal-3

Bijeenkomst op 13 april 2022

Het mag weer dus we doen het weer…….
Wat is het toch lang geleden dat we iets leuks met elkaar konden doen.

13 April is het voorzichtig “remmen los”. We gaan een hele gezellige avond organiseren in onze vernieuwde Kaagsociëteit. Vanaf 17.30 uur heten we je welkom in de 'Van Hoolwerffzaal'. Om 19.00 uur gaan we aan tafel voor een lekker diner. Koen en zijn team gaan het tot in de puntjes verzorgen.

Laat ons weten of je erbij bent per e-mail.  Wil je een zakelijke introducée meenemen? Graag! Kosten voor jou en jouw eventuele zakelijke introducé zijn voor KaagBusiness. Neem je liever je partner mee? Dat vinden we natuurlijk ook gezellig, maar voor het diner van je partner vragen we een bijdrage van € 35,-.

In de 'Van Hoolwerffzaal' kun je op deze avond het cadeau bewonderen (en bespelen?) dat de leden van KVW De Kaag, samen met KaagBusiness hebben geschonken ter ere van de vernieuwde Kaagsociëteit.

Hoe laat het wordt kunnen we vooraf niet bepalen, zeker als het gezellig is en we al onze verhalen van de laatste twee jaar met elkaar willen delen. Maar… om 23:00 uur vaart de laatste pont.
Laat dus even weten of je erbij bent door vóór 2 april een e-mail te sturen.
Een thuistestje vooraf wordt gewaardeerd, maar we volgen primair de richtlijnen en adviezen van het RIVM (en KWV De Kaag).

Graag tot 13 april!
Hartelijke groet,
Patricia Paddenburg, Arjan Leest, Marcel de Jong en Jeroen Krijt.

PS. OMS-i zorgt deze avond voor schone en zuivere lucht in de zaal. Een raampje kan natuurlijk altijd open, maar als extra “veiligheid back up” zal een Sanity Air (virus killer) zorgen voor ventilatie en zuivering van de lucht binnen.

Watersport

Zeilen

Roeien

Jeugd

Contact

Kaagstraat 1

2361 KM, Warmond

 071 - 30 10 035

rces.[antispam].@kwvdekaag.nl

 Routebeschrijving

 

Socials