kaagweekend-zelf-gemaakt

Kaagweekend

vrijdag 23 t/m 25 juli 2021


Het bestuur van KWV De Kaag heeft besloten om de 100ste Kaagweek door te schuiven naar 2022 zodat iedereen deel kan nemen aan de jubileumeditie van de oudste zeilweek van Nederland. Maar we gaan dit jaar wel zeilen! De Kaagweek zal dit jaar een Kaagweekend worden waarbij alleen een 3-daags zeilwedstrijdprogramma zal worden gefaciliteerd voor alle open eenheidsklassen  met inachtneming van alle RIVM veiligheidsrestricties en onder voorbehoud van het opheffen van restricties door de overheid. De inschrijving staat open voor leden en niet-leden. 

Tijdens dit evenement zijn er helaas wat extra beperkingen voor zelfvoorzienende moederschepen en schepen van bezoekers en passanten.

- De steigers van de Kaagsociëteit worden gereserveerd voor wedstrijdschepen.

- Hoofdsteiger en de steigers voor de starttoren worden gereserveerd voor comité-schepen

- Moederschepen worden geacht voor anker te gaan.

- En als altijd dienen deelnemers en andere bezoekers altijd de aanwijzingen van de
  havenmeester op te volgen

 

Wedstrijdlicentie Watersportverbond

In verband met de vernieuwde wedstrijdlicentiestructuur van het Watersportverbond is De Kaag genoodzaakt de wedstrijdlicenties van de zeilers te controleren. Dat betekent dat bij alle evenementen zowel de stuurman als de bemanningsleden een wedstrijdlicentie of evenementen/opstaplicentie moeten hebben. Als bij controle achteraf niet duidelijk is of de stuurman/bemanningsleden een wedstrijdlicentie had(den) moeten wij als verenging, u helaas uit de uitslagenlijst verwijderen. Zorgt u daarom dat u dit op orde heeft!

Als lid van een watersportvereniging die is aangesloten bij het watersportverbond kunt u een wedstrijdlicentie aanschaffen. Als uw bemanning niet lid is kan hij/zij ook opstappen met een opstap/evenementenlicentie. Beide doet u door in te loggen op mijnwatersportverbond: https://watersportverbond.force.com/leden/s/login/ let erop dat u hetzelfde emailadres gebruikt wat u ook bij uw vereniging gebruikt.

Meer informatie over de wedstrijdlicenties vindt u op de website van het watersportverbond: https://www.watersportverbond.nl/kenniscentrum/wedstrijdsport/wedstrijddocumentatie

 

Prijsuitreiking Kaagweekend 2021