Even voorstellen


Even voorstellen

Geplaatst op 21-12-2017  -  Categorie: Algemeen

Beste Kaagleden, 

Graag wil ik mij samen met de Horeca Groep Leiden (Wouter van Leeuwen, Rob van Wijnen en Richard van Leeuwen) voorstellen als nieuwe pachter van de Kaagsociëteit. 

Mijn naam is Koen Sijlmans, de helft van een tweeling, 24 jaar oud en woonachtig in Leiden. In het drukke zomerseizoen is gastheerschap mijn passie. Maar in de winter ga ik graag op reis, sport ik veel en ben ik een -passief en actief- voetballiefhebber.

Ik werk al 4 jaar bij de Kaagsociëteit waar ik mijn draai helemaal heb gevonden. Een mooie gelegenheid op een zeer bijzondere locatie. Met collega’s die - met aandacht en een lach- altijd voor u klaar staan. De Kaagsociëteit is een unieke lokatie en heeft een roemrijk verleden. Een plaats waar u - gewaardeerde leden-, watersportliefhebbers en zonaanbidders het hele seizoen kunt genieten van een drankje en heerlijk eten.

Dit jaar heb ik de kans gekregen om de pacht over te nemen van de Brasseriegroep. Ik waardeer de Brasseriegroep voor het fundament dat zij neergezet hebben. Dit heeft gemaakt dat ik ook met enorm veel plezier de afgelopen jaren met hen heb gewerkt. 

Samen met de Horeca Groep Leiden gaan wij graag de uitdaging aan om de Kaagsociëteit de ‘place to be’ voor u allen te maken. Een uitstraling die -zoals watersporters betaamt- warmte en lef laat zien. En een menukaart met goed en lekker eten, altijd verrassend.

Wij houden u graag op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Voor nu wens ik u fijne feestdagen. En ik zie er naar uit u in 2018 te ontmoeten op de Kaagsociëteit.

Vriendelijke groet, 

Koen Sijlmans