KAAGBUSINESS, daar wilt u toch ook bij horen?


KAAGBUSINESS, daar wilt u toch ook bij horen?

Geplaatst op 20-06-2017  -  Categorie: Algemeen

Beste medeondernemer en Kaaglid,

Meld u aan!

Ondernemer en watersporter zijn, gaat vaak samen. Binnen onze vereniging KWV De Kaag vinden velen hun liefhebberij. Roeien, zeilen, motorboot varen, gezinsvertier etc. zijn de groepen die we al jaren kennen. Doch de ondernemer heeft nu ook een plek gevonden in onze vereniging. Sinds begin dit jaar is er in alle stilte het plan op tafel gekomen voor KaagBusiness en we zijn nu zo ver dat dit wereldkundig gemaakt moet worden.

KaagBusiness zal een echte business club zijn.

Het hoofddoel is met elkaar en onder elkaar de latente zakelijke mogelijkheden voor elkaar meer uit te venten en elkaar business te gunnen. De gemeenschappelijke deler is watersport en de Kaag als draaischijf te gebruiken. De reden om elkaar in gezelligheid te ontmoeten. Is dit dan alleen voor Kaagleden die ondernemer zijn? Neen, water trekt, ook aan de ondernemer die nog niet lid is. Als lid van de business club ontstaan nieuwe mogelijkheden voor de ondernemer. Er zal een kruisbestuiving plaatsvinden waar de ondernemer en KWV De Kaag baat bij zullen hebben. Het niet Kaaglid die wel businesslid wordt neemt ook het lidmaatschap van KWV De Kaag. Kortom, een plek voor huidige Kaagondernemers en een reden voor ondernemers om Kaaglid te worden.

De voornaamste doelstellingen zijn o.a.:

-          KWV De Kaag op de kaart zetten

-          jaarlijks meerdere activiteiten binnen en buiten de club organiseren

-          elkaar zoveel mogelijk de business gunnen en elkaar zakelijk verbinden

-          zakelijk sparren

-          sponsor mogelijkheden voor uw bedrijf bieden

-          frequente BC-avonden 's zomers en 's winters

-          ons verbinden aan een goed doel

-          en veel meer!

Sceptici kunnen het afdoen als weer een borrelclub, maar dan op het water. Zo willen wij de businessclub niet positioneren. KaagBusiness zal zeer actief en dynamisch de leden met elkaar verbinden en er zal best een borrel worden genomen en veel gezelligheid plaatsvinden. Dit zijn toch de ingrediënten waar menigeen zich goed bij voelt en open staat voor zakelijke transacties.

Als locatie zullen we gebruik maken van de Kaagfaciliteiten, Sociëteit en haven West/Oost. Maar ook de website en de regelmatige Kaagflitsen zullen worden gebruikt. De eerste enthousiastelingen hebben zich inmiddels aangemeld voor KaagBusiness.

Laat ons weten dat u deelneemt op ssenisubgaak.[antispam].@kwvdekaag.nl