Ludieke actie waterplantenprobleem


Ludieke actie waterplantenprobleem

Geplaatst op 14-07-2017  -  Categorie: Algemeen

Aangezien (een deel van) uw leden deze zomer vast de Randmeren, het Markermeer/IJsselmeer en/of de Waddenzee gaan bevaren ontvangt u deze mail met informatie van bovengenoemde regioteams. Wellicht interessante informatie om te verspreiden onder uw leden?

 

Gisteren is een ludieke actie georganiseerd tegen het waterplantenprobleem. Bij Marina Muiderzand zetten vertegenwoordigers van het Watersportverbond, HISWA Vereniging, Sportvisserij Nederland en het Platform Waterrecreatie een tiental brasems uit om aandacht te vragen voor de overlast van fonteinkruid op het IJmeer.

 

Onlangs is ook het maaien van het Hoornse Hop en het maaien van de Randmeren gestart. In beide gevallen is het Watersportverbond nauw betrokken.

 

Het Regioteam Wadden van het Watersportverbond heeft een informatieve nieuwsbrief opgesteld over de recente werkzaamheden.

 

Klik hier voor meer informatie over de werkzaamheden van het Regioteam IJsselmeer/Markermeer, hier over die van het Regioteam Randmeren en hier over die van de Regio Wadden.