Kranen en parkeren


Algemeen - de Zijldijk

•Het is niet toegestaan om in de berm of op parkeerhavens langs de Zijldijk te parkeren. De dijk en de parkeerhavens moeten vrij blijven voor passerende auto’s en hulpdiensten.

•Vrachtwagens zijn niet toegestaan in verband met veiligheid en de smalle rijroute. Wil je toch met een grote wagen komen neem dan contact op met de organisatie: ecargaak.[antispam].@kwvdekaag.nl.

Kraan en helling

  • Er wordt van 8:00 tot 20.00 uur aan het einde van de Zijldijk getakeld.
  • Het is mogelijk de boot in de week voorafgaand aan 13 juni te stallen in Haven Oost (Veerpolder, Warmond). Check bij de kaagracecommissie voor de mogelijkheden: ecargaak.[antispam].@kwvdekaag.nl
  • De sloepen worden met een telekraan vanaf de overkant van de weg te water gelaten. Gigs die gebruik maken van de kraan zijn van harte welkom. Maak je liever gebruik van een helling, de helling op het terrein achter de slagboom is hiervoor geschikt. 

Parkeren auto's en (lege) trailers

  • Parkeren kan alleen voorbij de slagboom bij van Schie Watersport (Zijldijk 11, 2362 AE Warmond).
  • Auto’s met trailer mogen gratis parkeren. Onze verkeersregelaars geven je daarvoor een parkeervignet en helpen je naar de juiste parkeerplek. Plaats het vignet zichtbaar achter de voorruit.
  • Personenwagens kunnen voor € 3,- de hele dag bij van Schie parkeren. Neem gepast muntgeld mee!

Parkeren trailer met sloep/gig (na de race)

Het uittakelen gaat net als voorgaande jaren, op het weiland kunnen de sloepen op de trailer gezet worden waardoor jullie niet van het parkeerterrein hoeven en terug kunnen naar de prijsuitreiking en feest. Tevens is het voor gigs mogelijk ook van deze service gebruik te maken.
Houdt er rekening mee dat parkeren op de dijk NIET mogelijk is. Ga je met auto en trailer van het terrein af is er helaas geen mogelijkheid om te parkeren en/of te keren op de dijk.
Echter, maak je gebruik van de helling en ga je niet voorbij de slagbomen, dan is het mogelijk en kun je weer parkeren op het parkeerterrein om naar de prijsuitreiking en het feest te gaan.