Algemeen - de Zijldijk

Auto’s met trailer mogen gratis parkeren. Onze verkeersregelaars geven je daarvoor een gratis parkeervignet en helpen je naar de juiste parkeerplek. Plaats het vignet zichtbaar achter de voorruit. Vrachtwagens zijn niet toegestaan in verband met veiligheid en de smalle rijroute. Wil je toch met een grote wagen komen neem dan contact op met de organisatie: ecargaak.[antispam].@kwvdekaag.nl.
Voor personenwagens adviseren we de grote parkeerplaats te gebruiken voorbij de slagbomen, aan het einde van de Zijldijk. Het grasland bij de Jachthaven van Van Schie, ter hoogte van huisnummer 11, biedt veel ruimte. Voor € 4,50 kan je daar de hele dag parkeren. Neem gepast muntgeld mee.
Het is niet toegestaan in de berm of op de parkeerhavens van de Zijldijk te parkeren. Deze ruimte is nodig voor de takelwerkzaamheden en de rijroute moet vrijblijven voor passerende auto’s en hulpdiensten.

We verzoeken jullie om gebruik van de parkeerplaats en niet te parkeren in de berm. De hulpdiensten moeten er langs kunnen en op die plek worden de sloepen gekraand. De ruimte hebben we nodig voor om werk te kunnen doen en voor de doorstroming van het verkeer.