Team VanSlag

Vaak zijn we nog een beetje van slag, vandaar de naam van het team. We zijn dan ook nog maar anderhalf jaar als team bij elkaar, met afgelopen half jaar instroom vanuit de Newbies. Het vergt nu eenmaal wennen aan elkaar.

Gezelligheid en plezier in het roeien is voor ons allen belangrijk. Daarnaast hebben we ook ambities. Na de eerste twee wedstrijden in 2022 waarbij we respectievelijk laatste en een-na-laatste werden besloten we voor meer te gaan. In 2023 gaan we deelnemen aan het NK. Ambitieus ja, winnen, waarschijnlijk niet, maar leren en beter worden wel. Winnen zal mede niet gaan lukken omdat we een mixed team zijn en worden ingedeeld bij de mannen. Het team bestaat uit Marianna (onze boots), Margot, Mariette, Wendy, Alex, Arnaud, Casper, Jasper, Willem en Siewert onder bezielende leiding van onze stuurvrouw Marijke die ons de fijne kneepjes van het Gig-roeien bijbrengt.

Team VanSlag traint op de dinsdagavond en zondagochtend. Rond de jaarwisseling is het een maandje tijd voor een winterstop, maar daarna starten we weer met de trainingen op zondagochtend.

video-vanslag-3-moment
img-3601-2
video-vanslag-12-moment

Watersport

Zeilen

Roeien

Jeugd

Contact

Kaagstraat 1

2361 KM, Warmond

 071 - 30 10 035

rces.[antispam].@kwvdekaag.nl

 Routebeschrijving

 

Socials