Dat de winter tot op heden vorstvrij verloopt vinden heel veel mensen niet zo prettig. Ze hadden best over de Kaag willen schaatsen of ijszeilen. Voor de verbouwing van een belangrijk deel van onze Sociëteit komt het goed uit: we liggen strak op schema. Het metselwerk is voltooid en ramen en deuren kunnen geplaatst gaan worden. Het werk aan installaties is in volle gang. De indeling van toiletten en douches is gereed. Dat houdt in dat de loodgieter bijna klaar is. Het werk aan de totaal vernieuwde elektra is in volle gang. Voor dit deel van het gebouw zijn ook alle vloeren gelegd en worden wanden en deurposten voltooid.

Ook buiten wordt hard gewerkt. De werkzaamheden aan de jollensteiger en de nieuwe slipway zijn begonnen. Ook is men bezig met het toegankelijk maken van het door de vereniging met ingang van dit jaar gehuurde buitenterrein van ca. 750 m2 waarop kleine zwaardboten kunnen worden gestald.

Wij begrijpen dat u nieuwsgierig bent naar de voortgang. U kunt er niet per schaats naartoe, daarom stelt het bestuur voor om de leden de kans te geven het project dat dan nog steeds “in progress” is te komen bekijken. Dat kan op zaterdag 15 februari a.s. tussen 11.00 en 12.30.

Uit veiligheidsoverwegingen is het fijn als u uw komst tijdig meldt aan ons secretariaat. ofni.[antispam].@kwvdekaag.nl

31-jan-1
31-jan-4
31-jan-7
31-jan-10
31-jan-2
31-jan-5
31-jan-8
31-jan-11
31-jan-3
31-jan-6
31-jan-9
31-jan-12