VoorKaag

VOORKAAG 2022
Geachte dames en heren wedstrijd zeilers.
23 en 24 April is het weer zover.
Na een (te) lange periode van onzekerheid en allerlei beperkende maatregelen kunnen we weer met volle kracht vooruit en genieten op onze mooie Kaag van de VOORKAAG.
Het zal voor velen nog een beetje wennen zijn en na een lange winterslaap misschien ook nog wat roestig........!
Maar we mogen weer.
Het wedstrijd comité is al volop aan het oefenen geweest en zal er alles aan doen om ons op onze wenken te bedienen en ons te verrassen met de mooiste banen en (evt) rescue.
Schrijf allemaal nog voor 17 april in dat geeft de organisatie vertrouwen en jullie korting zodat je ook nog een versnapering kan bestellen bij onze onvolprezen Koen die dat weekend uiteraard ook weer voor ons klaar staat. Misschien zelfs met uitsmijters.....!!!
Tot ziens op het water de 23e.

Voorkaag 23 & 24 april 2022

Inschrijven voor de Voorkaag

Notice of Race Voorkaag 2022

Aantal deelnemers: Onbeperkt
Diverse klasses
Faciliteiten: Kranen en helling
Restaurant en douche-gelegenheid

Wat is de Voorkaag?

De Voorkaag is sinds mensenheugenis de aftrap van het zomerwedstrijdseizoen bij De Kaag. Alle open eenheidsklassen  Marieholms en Kolibri’s zijn van harte uitgenodigd bij dit evenement. Zowel op zaterdag als op zondag staan voor iedere klasse twee starts geprogrammeerd. De Voorkaag is het weekend om uw schip en bemanning te testen voor het wedstrijdseizoen.

sg205262
impressievoorkaag2011-012
Regenbogen in het kruisrak tijdens de Voorkaag

Route, parkeren, takelen Voorkaag

De wedstrijden vinden plaats op de Kagerplassen vanaf de starttoren bij de Kaagsociëteit. Takelen: Op het parkeerterrein van Van Schie (einde Zijldijk Warmond) is voldoende ruimte voor auto’s en trailers. Parkeergeld bedraagt € 4,= per dag per auto, dit geldt ook voor trailers. De pont kost € 0,80 per persoon per overtocht, na 20.00 uur € 0,70 per persoon per overtocht. Kranen bij Van Schie kost per keer € 20,=. Ook kunt u gebruik maken van de faciliteiten van de verenigingshaven van KWV De Kaag in Warmond. Hier is het kranen en parkeren van zowel trailers als auto’s gratis. Adres: KWV De Kaag, Kaagstraat 1, 2361 KM Warmond. Indien u van deze optie gebruik wil maken dient u contact op te nemen met het secretariaat (telnr. 071 – 30 100 35) De routebeschrijving vindt u via de link: Hoe bereik ik de Kaagsociëteit? Voor navigatie: Zijldijk 11, Warmond.