Zeilen voor de kids van #zorghelden

De zorgverleners draaien overuren, hebben weinig tijd voor het gezin en de kinderen krijgen niet altijd de aandacht die ze in deze tijd goed zouden kunnen gebruiken. Afgelopen periode zijn er een hoop initiatieven opgezet om de zorghelden te ondersteunen. Ook wij als KWV De Kaag willen graag ons steentje bijdragen.

Wij willen de kinderen van zorghelden graag een heerlijke dag op het water aanbieden. Om te starten bieden wij dit aan voor alle zorghelden van het Alrijne ziekenhuis. Na het binnenzitten is er niks heerlijkers als een dag buiten kunnen genieten van de frisse lucht en het water. Sporten met deze elementen in de prachtige Nederlandse omgeving die om de hoek ligt.

Met de jeugd tot 12 jaar kunnen en mogen we weer zeilen. Afhankelijk van de hoeveelheid aanmeldingen, zullen wij meerdere dagen organiseren waarop de jeugd van de zorghelden een zeilclinic krijgt. De kinderen krijgen uiteraard uitleg vooraf en er is de gehele dag professionele, gecertificeerde begeleiding. Veiligheid staat voorop maar uiteraard moet deze dag vooral een leuk uitje zijn na de quarantaine. Wij zorgen ook voor de versnaperingen gedurende de dag.

Om deel te nemen vul het formulier op deze pagina in, zodra wij weten hoeveel kinderen gebruik willen maken van dit aanbod, zullen wij de beschikbare data met u communiceren en kunt u daar een voorkeur in aangeven. De zeilclinic voor zorgkids is geschikt voor kinderen van 8 tm 12 jaar oud.

Tijdens de clinic houden wij de maatregelen zoals bepaald door het RIVM, de veiligheidsregio en het watersportverbond natuurlijk aan. Na bevesting van de deelname zullen wij het protocol wat wij hanteren uiteraard toesturen.

 

 

Voor meer informatie  neem contact op met:

Coördinator jeugd: Stef van Gruythuisen

fets.[antispam].@kwvdekaag.nl

of telefonisch met het secretariaat

071 - 30 10 035

image00077

Gratis zeilen voor kids van zorghelden