Inschrijven zeildag zorgkids

Beste ouders en kinderen van het Alrijne

De interesse is overweldigend en er zijn maar liefst 85 aanmeldingen binnengekomen. Hartstikke leuk en wij vinden het fijn dat wij wat terug kunnen doen. We trappen af op zaterdag 4 juli! En gaan heel juli door op de zaterdagen. We starten het programma om 10.00 uur en eindigen de dag om 16.00 uur gezamenlijk. Op de dag zelf zullen we starten met een korte theoretische uitleg aan de kinderen. Daarna gaan we lekker het water op en gaan we zeilen. Rond lunchtijd komen we terug voor een lekkere lunch. Als de magen weer gevuld zijn gaan we de middag weer lekker zeilen. We zullen de dag samen met de ouders afsluiten en om 16.00 uur is het programma afgelopen.

 

Elke zaterdag hebben we plek voor maximaal 25 kinderen en laten we de dag doorgaan met minimaal 10 deelnemers. Verder naar beneden, onder het inschrijfformulier vindt u alle overige informatie, zoals benodigdheden, exacte tijden etc. Mochten de weersomstandigheden zo slecht zijn dat wij niet denken dat het een leuke eerste ervaring is voor de kinderen dan zullen wij een dag vooraf de dag telefonisch annuleren en verplaatsen.

Schrijf je hiernaast in!

Locatie

De zeildag vindt plaats vanaf de Kaagsociëtiet, Sweilandpolder 8, 2362 AG Warmond, voor navigatie gebruik Zijldijk 11 te Warmond. U moet over met het pontje om de locatie te bereiken, dit kan alleen contant betaald worden á € 0,50 p.p.


Eten en drinken

Wij verzorgen de hele dag drinken en een lekkere lunch voor de kinderen. Mochten er allergieën of bijzondere eetgewoonten zijn geeft u dat alstublieft door via het inschrijfformulier.


Dagen en tijden

De zeildagen vinden plaats op 4, 11, 18 en 25 juli. Elk kind wat vooraf is aangemeld kan eén keer deelnemen.
10.00 welkom, introductie, groepen indelen
10.15 – 10.45 Zeil theorie
10.45 – 11.00 klaarmaken om het water op te gaan
11.00 – 13.00 ochtend zeilen
13.00 – 13.30 lunch
13.30 – 13.45 klaarmaken en weer het water op
13.45 – 15.30 middag zeilen
15.30 – 15.45 afronden zeilen
15.45 – 16.00 gezamenlijke afsluiting en diploma-uitreiking


Kleding en benodigdheden

Wij verzorgen voor elk kind een zwemvest. Echter zijn bepaalde kledingstukken wel handig of echt nodig om mee te nemen:
• Regenkleding is verplicht
• Meenemen: sportieve kleding, setje droge kleding, zwemkleding en een handdoek.
• Water/zeilschoenen of laarzen zijn verplicht

 

groepsfoto
image00077

 

Te betalen

U kunt zelf een bedrag invoeren zodat er de mogelijkheid is meerdere deelnemers tegelijk in te schrijven. De kosten bedragen € 10,- per persoon.
De aanmelding is pas definitief na een geslaagde betaling per deelnemer.

Slecht weer

Ondanks dat we de zeilles in de zomer houden en we verwachten dat de (water)temperatuur en wind dan goed zijn, is er een kans op slecht weer. Aangezien we de kinderen een leuke ervaring mee willen geven en we veiligheid voorop stellen, is er een mogelijkheid dat de activiteit (op het laatste moment) niet door kan gaan. We zullen dan een andere datum zoeken of het inschrijfbedrag retourneren.