Boeklancering 'Passie voor Presteren'

Geplaatst op 29-01-2018  -  Categorie: Algemeen

Uitnodiging:

Op 31 januari aanstaande organiseert het Nationaal Topzeilcentrum Scheveningen samen met onze uitgeverij de boeklancering van Passie voor Presteren - Wat leiders kunnen leren van topzeilers

Rondom de presentatie is een uitgebreid en interactieve programma opgezet waarbij de Olympisch medaillewinnaars en hun coaches samen met auteur Hein Dijksterhuis de parallel trekken tussen topprestaties op het water en die op de werkvloer.

Welkom bij Topzeilen

 

Altijd in de JA-stand! Topzeilers zijn maximaal aangesloten bij de veranderingen om hen heen en weten daar optimaal gebruik van te maken. Hein Dijksterhuis geeft een inleiding in zijn boek Passie voor Presteren.

Vervolgens faciliteren topzeilers en -coaches verschillende workshops waarin ze specifieke vragen en onderwerpen uit het boek uitdiepen:

 

  • Hoe bereik je agility op het water en wat betekent dat voor agility op de werkvloer? Kiran Badloewas de trainingspartner van Dorian van Rijsselberghe in de voorbereiding voor zijn gouden medaille in Rio de Janeiro. Nu gaat hij zelf voor goud in Tokio. Als geen ander weet hij zich continu aan te passen aan nieuwe situaties.
  • Coachen op het water en coachen op het land: wat doen de zeilcoaches om professionals naar topprestaties te leiden? Roelof Bouwmeesterbehaalde in het eerste jaar als coach van zijn zus Marit goud op het Wereld- en het Europees kampioenschap. Terwijl zij geblesseerd was. Hoe doen zij dat?
  • Hoe met minder budget dan de concurrentie bij de top te eindigen? Bondscoach Jaap Zielhuisdeelt zijn aanpak en inzichten voor het High Performance Team richting Tokio 2020. Topzeilen blinkt uit in vernieuwende aanpakken om met beperkte middelen het maximale te realiseren.

We sluiten af met de officiële boekuitreiking en een borrel.  De schrijver is dan gaarne bereid je boek te signeren.

 

Datum: 31 januari van 15:00-17:00 uur (INLOOP VANAF 14:30 UUR)

Locatie: Nationaal Topzeilcentrum Den Haag, Hellingweg 136, Scheveningen