Coronavirus - alle activiteiten tot 1 juni afgelast

Geplaatst op 13-03-2020  -  Categorie: Algemeen

Het Bestuur volgt de ontwikkelingen rond het Coronavirus nauwlettend en heeft na intensief overleg en in lijn met het advies van het Watersportverbond besloten alle verenigingsactiviteiten tot in ieder geval 1 juni af te gelasten. Dit betekent dat alle roeitrainingen, jeugdopleidingen, zeilwedstrijden en grotere clubactiviteiten tot 1 juni geannuleerd zijn.

Wij begrijpen dat dit een vervelend en heel drastisch besluit is. Er is door een grote groep vrijwilligers al veel voorbereidend werk verricht voor deze komende evenementen. Wij voelen ons verantwoordelijk, gezondheid staat op dit moment voorop.

Over de geplande evenementen zoals Internationaal Paasevenement, Algemene Ledenvergadering, opening gerenoveerde Kaagsociëteit en de Voorkaag zal nader worden bericht wanneer het Bestuur in het belang van de volksgezondheid het nodig acht om deze af te lasten.

Wij weten niet hoe de situatie zich de komende tijd zal ontwikkelen, maar houden deze nauwlettend in de gaten. Het Bestuur adviseert de leden om de berichten op de website, Kaagflits en bestuursmededelingen nauwlettend te volgen over de bovengenoemde evenementen. Als er wijzigingen zijn brengen wij iedereen zo snel mogelijk op de hoogte.

Mochten er nog vragen zijn, stuur dan een e-mail naar: rces.[antispam].@kwvdekaag.nl