De Kaagweek wordt weer een feestje!

Geplaatst op 06-07-2023  -  Categorie: Algemeen

Volgende week barst traditioneel de strijd op het water los. De zo’n 150 wedstrijdboten maken twee starts per dag. Donderdag, na de reguliere wedstrijden, worden jaarlijks de dameswedstrijden verzeild. Aansluitend volgt het “lange tafel diner” in de feesttent, waar Koen en zijn team 300 hongerige zeilsters en zeilers van een Mediterraans menu zal laten genieten. 

Op vrijdag en zaterdag komen rond de klok van 17.00 uur de Teams uit Friesland en Holland in actie voor de felbegeerde Holland-Friesland Beker.

Alle zeilers krijgen bij inschrijving een polsbandje. Onze beveiligers kunnen op die manier eenvoudig hun werk doen en blijft het avondprogramma voor iedereen een feestje…

Als lid van de vereniging kunt u in het havenkantoor polsbandjes afhalen voor uzelf en uw invité. Het aanleggen van sloepen en rubberboten zal weer op basis van parkeerschijven worden geregeld om zoveel mogelijk leden te kunnen verwelkomen.

Over feestje gesproken
Woensdag;
Na de officiële opening (om 21.30 uur door mw. Carla Breuer, burgemeester gemeente Teylingen) krijgen we rond 22.50 uur een spectaculaire show van het Flyboard Team voor de sociëteit. Aansluitend zal rond 22.00 uur de band  B-Loose optreden in de koepel. 

Donderdag;
Tijdens de borrel op het terras genieten we van muzikale omlijsting door een trio onder leiding van Frits Landesbergen. Tijdens het lange tafel diner speelt Frits met zijn vermaarde kwintet. Uiteindelijk gaan de tafels aan de kant en kan er gedanst worden. DJ MERCO sluit de avond swingend af en doet kort na middernacht het licht uit.

Vrijdag;
Een echte “rising star” mag hij worden genoemd, TOINE, een talent uit Leidschendam die recentelijk met zijn band in de finale stond van De Grote Prijs… Om 21.00 uur begint zijn optreden. Om 22.00 uur wordt op het podium gewisseld onder muzikale begeleiding van DJ NICKEY. Na de ombouw gaan we “back tot he sixties” met de Godfathers van de coverbands, THE CLARKS! Dat wordt genieten voor alle leeftijden. De mannen zijn tegenwoordig erg veel gevraagd door hun regelmatige optredens in het televisieprogramma “Vandaag Inside”, maar beleefden in de tachtiger jaren een vliegende start als de huisband van het merk O’Neill. Onze DJ NICKEY sluit de avond feestelijk af.

Zaterdag;
Om 21.00 uur wordt het programma geopend door weer een groep muzikanten die bekendheid genieten in Den Haag en omstreken. RAGMOB staat tegenwoordig op veel festivals met hun aanstekelijke Americana repertoire met dat heerlijke country sausje overgoten. DJ MIKE ROCK vult de feesttent een half uurtje met zijn beats, waarna een flinke formatie op het podium zal verschijnen om zeilers en feestvierders te verrassen met hun kriskras van stijlen. De band speelt onder leiding van Laurens Edauw met vader Jan Willem op de bas. Zij begeleiden een aantal gasten. In het jaar dat zij overleed, brengen wij een TRIBUTE aan TINA TURNER. Omdat wij graag lokaal talent een podium bieden komt de u allen bekende pontbaas Johan van Schie het podium op met zijn onwaarschijnlijk mooie vintage gitaar.

De Kaagweek-commissie, bestaande uit Max, Gerrit, Huub, Marieke, Stef, Arjan, Marc en Frans, wenst u veel plezier op het water en op de wal!