Extra mededeling deelnemers Voorkaag

Geplaatst op 16-04-2018  -  Categorie: Algemeen

Het wordt extra druk tijdens de Voorkaag! Tegen het eind van een kalenderjaar stellen wij de wedstrijddata voor het volgende seizoen reeds vast. Dit mede om rekening te kunnen houden met de belangen van de exploitant van de Kaagsociëteit.

Wij hadden de Voorkaag 2018 een weekend later gepland dan dat hij thans in werkelijkheid gehouden gaat worden. De redenen voor de verbroeging naar het weekend van 21 en 22 april waren verschillend, maar hadden mede te maken met wedstrijden elders georganiseerd, waarvan wij later op de hoogte geraakten. Dit alles heeft tot gevold dat tijdens de Voorkaag op zaterdag in de Koepel een festiviteit plaatsvindt en deelnemers, belangstellende etc. aangewezen zullen zijn op de Ledenzaal en het terras. Aan het eind van de zondagmiddag zal een flottielje redelijk grote motorboten onder auspiciën van de Kusterclub plaatsnemen aan de steigers bij de Sociëteit in het kader van een door die club georganiseerde tocht. De deelnemers daaraan gaan ook dineren in de Koepel.

Uiteraard zullen we bij wat slechter weer zelf hier ook rekening mee houden en zullen er voor afdoende maatregelen in en om het terras en Ledenzaal gezorgd worden. En ter verhoging van de feestvreugde zal er muziek zijn om de sfeer nog verder te verhogen.

Het is maar dat u er rekening mee houdt. Laat u hierdoor niet weerhouden om deel te nemen aan de Voorkaag of gezellig gewoon te komen kijken en de Voorkaag mee te beleven.

Het spijt ons, maar het is even niet anders.

Het wedstrijdcomité