Jeugd wedstrijdprogramma voorjaar 2022 online!

Geplaatst op 07-03-2022  -  Categorie: Algemeen

Beste ouders en zeilers,

Op dit moment zijn we nog in lockdown en zijn er geen evenementen, maar wij hebben goede hoop! De jeugd tm 17 jaar mag in ieder geval trainen en tegen de tijd dat de eerste wedstrijden plaatsvinden kan en mag er hopelijk weer wat meer. De afgelopen tijd zijn wij druk bezig geweest met het programma voor 2022 en dat staat nu online!

 

Aan het begin van het seizoen is er de mogelijkheid voor beginnend wedstrijdzeilers om in een startprogramma te stappen om te kijken of ze wedstrijdzeilen leuk vinden. Voor de Optimist is het instapniveau CWO2+, voor de Laser CWO JZ-3, ZB-1 of andere vergelijkbare ervaring, even overleggen kan natuurlijk altijd. Het programma voor de CWO lessen, die starten medio mei, hopen wij binnenkort te kunnen delen.

 

Ook aankomend seizoen gaat de samenwerking tussen De Kaag en Jachtclub Scheveningen verder. Echter willen wij ons ook als 1 team gaan presenteren, daarvoor zijn wij op zoek naar een nieuwe teamnaam! Weet jij een leuke teamnaam? Mail deze naar fets.[antispam].@kwvdekaag.nl en misschien vaar je aankomend seizoen wel wedstrijden, ingeschreven met de door jou verzonnen teamnaam, die ook op jullie teamkleding komt te staan!

De volgende links zijn handig voor alle informatie, de kosten en het inschrijven. Mochten er nog vragen zijn dan horen wij het graag! Groet Arjan, Pieter, Remco en Stef


Jaarschema    Factsheet    Kosten

Inschrijjven Beginnend Optimist (groen)

Inschrijven gevorderd Optimist

Inschrijven Laser beginnend wedstrijdzeiler

Inschrijven Laser gevorderd