Join de Club van 100

Geplaatst op 13-01-2020  -  Categorie: Algemeen

club-van-honderd-sticker

Reeds een flink aantal jaren wordt de Kaagweek ondersteund door de CLUB VAN 100.

 

Mede dankzij deze steun is het mogelijk om de Kaagweek met al haar mooie tradities te blijven organiseren. We hebben de oudste zeilweek van Nederland en daar mogen we als vereniging best trots op zijn. Met name de prachtige zilveren wisselprijzen, de Delftsblauwe borden, de Holland-Friesland wedstrijden en natuurlijk ook het gezellige walprogramma maken de Kaagweek tot een van de meeste geweldige zeilevenementen van Nederland.

 

We mogen ons, in tegenstelling tot veel andere evenementen, verheugen in een toenemend aantal deelnemers. Met name de jeugd weet de Kaagweek weer te vinden. We hebben al toezeggingen van zusterverengingen om met hun jeugdopleiding naar de Kaagweek te komen. En klassen die jaren niet hebben gevaren op de Kaag komen weer terug. Dit jaar verwachten we onder andere de Solo’s weer op het water.

 

Maar u zult ook begrijpen dat het elk jaar weer een uitdaging is om de begroting van de Kaagweek sluitend te krijgen. Om die reden is een flink aantal jaren geleden de CLUB VAN 100 opgericht. Trouwe supporters van de Kaagweek die vijf jaar lang, ieder jaar € 100,= doneren om de Kaagweek in stand te houden en verder te ontwikkelen.

 

In 2020 vieren we de 100ste editie van de Kaagweek. Dat wordt een hele speciale week, een reis door het illustere verleden van de Kaagweek en alles wat daarbij hoort. Uiteraard wordt er gewoon gestreden om de zilveren wisselprijzen en ook de roeiers en de motorboot- en sloepvaarders worden niet vergeten. De organisatie van deze week is al in volle gang!

 

De Kaagweekcommissie doet een oproep aan alle leden om lid te worden van de Club van 100. Wat zou het mooi zijn als we in 2020 100 leden op de lijst hebben staan, zodat we een mooi, memorabel feest voor de hele vereniging kunnen organiseren.

 

Wilt u ons steunen dan kunt u het aanvraagformulier invullen. U helpt de vereniging om de traditionele Kaagweek ook de komende jaren te kunnen blijven realiseren!

 

Met vriendelijke groet, 

De Kaagweekcommisssie,

 

Patricia Paddenburg

Gerrit Kranenburg

Tineke van Driel

Vincent de Jong