KaagBusiness

Geplaatst op 03-07-2020  -  Categorie: Algemeen

De Covid-familie heeft ons behoorlijk te pakken gehad. Privé, professioneel en als Kaag lid.

Wij hopen dat iedereen in goed gezondheid verkeert en dat er beroepsmatig niet al te veel klappen zijn op te vangen. Een vaak gedane uitspraak onder watersporters is, dat na regen zonneschijn komt.
Als KaagBusiness willen we daar iets aan doen. We mogen weer bij elkaar komen met aandacht voor persoonlijke hygiëne en 1,5 meter aftstand. En we popelen om de draad weer op te pakken. De agenda voor dit watersportseizoen is redelijk in de war gebracht door het ellendige virus.
Noteer in uw agenda! As 16 juli zijn we te gast bij ons lid Coen ten Kley, hij is mede-eigenaar van Jachthaven ’t Fort te Warmond. Heden het centrum voor innovatie op het water. Op het gebied van elektrisch varen, Yamaha en rubberboten zijn zij de specialisten in onze regio.

fort-marina
Wij willen u voor een BBQ uitnodigen op 16 juli en willen u vragen allen te komen. U bent welkom vanaf 18.00 uur, met boot, auto of op de fiets. Adres is Burgemeester Ketelaarstraat 19 a, 2361 AA te Warmond. Uw partner is ook van harte welkom evenals introducees. KaagBusinessclub moet actief blijven, ook in het vinden van nieuwe leden! Daar kunt, nee daar moet, u ons bij helpen!
Coen en zijn partners zullen ons meenemen in het elektrische varen door voor de BBQ een presentatie en hun ervaring met ons te delen.
Dit is een mooie gelegenheid om weer eens bij te praten, want het is meer dan 5 maanden geleden dat we elkaar voor het laatste hebben ontmoet. Weet u nog? Toen hadden we Mark Slats op het kantoor van de Clercq als bevlogen spreker.

We pakken de draad weer op en zijn in overleg voor het vervolg van de agenda. Diverse vaste Kaag-evenementen kunnen nog niet worden georganiseerd. De 100ste Kaagweek zal niet worden gehouden dit jaar. Dus volgend jaar! Opening van de nieuwe sociëteit zal medio september plaatsvinden. De Na Kaag zal, denk ik, het eerste zeilevenement zijn. Maar ons streven is u z.s.m. op de hoogte te brengen van een interessante en uitdagende agenda voor het vervolg van het seizoen.

Laat u ons weten, voor 9 juli 2020, dat u erbij bent en met wie, dan kunnen wij zorgdragen voor een perfecte en gezellige BBQ. Uiteraard maken we gebruik van de lokale ondernemers. Een mailtje naar tjirk.neorej.[antispam].@kfms.nl kan voldoende zijn.

Tot dan!
Namens Patricia Paddenburg, Vincent Stavleu, Marcel de Jong en Jeroen Krijt.

Met vriendelijke groet,

Jeroen J. Krijt
0651458796