Kaags Muziekfestival zondag 7 juli a.s.

Geplaatst op 28-06-2019  -  Categorie: Algemeen

Kaags MuziekFestival zondag 7 juli 19e editie

Een gratis festival op het unieke Kaageiland

Voor de 19e keer wordt zondag 7 juli het Kaags MuziekFestival gehouden. Heel Kaageiland staat deze dag in het teken van food & drinks, een Kaags FestivalMarkt en natuurlijk veel live muziek zoals de Big Band Bollenstreek, de Braziliaanse samba zangeres Viviani Godoy (ook op North Sea Jazz gespeeld), sing-en songwriter Guusje Schuit, het spetterende straatorkest Toeters en Bellen van ruim twintig muzikanten, Coverbands,  Little Breeze, de One Man Band met all time favorites, de Status Quo Tribute band en diverse DJ’s waaronder DJ Marcello, DJ Robby Vida, DJ Jeffrey en Radikal Roy. Saxofoniste Suzanne Alt zal de DJ´s ondersteunen met de Saxofoon. Kortom het muzikale aanbod is zo gevarieerd, dat elke muziekliefhebber een prachtige dag zal beleven op Kaageiland.

Het festival opent om 13.00 uur en is voor alle bezoekers gratis. Naast live-muziek zijn er nog volop andere activiteiten. De Kaag Watersport Academy organiseert doorgaans voor groepen dagtochten met de Botter BU 112. Tijdens het Kaags MuziekFestival kunt u GRATIS een rondvaart maken met dit historisch monument rond Kaag eiland. Deze rondvaarten worden u aangeboden door de Kaag Watersport Academy. De afvaart is om 14.00/15.00 en 16.00 uur vanaf de kade naast de veerpont. Hier worden circa 15 min. voor vertrek ook de toegangskaartjes uitgereikt. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt en vol=vol.

De allerjongste festivalbezoekers zijn ook welkom en kunnen meedoen met een springkussen, straatfestival, gratis zeilen, meedansen en nog veel meer. De Horeca laat zich van haar beste kant zien deze dag.

Op de website www.kaagsmuziekfestival.nl is de hele line-up te vinden alsmede alle praktische informatie die op u, als festivalbezoeker, van toepassing is. Bemachtig op de dag zèlf het Programmaboekje. Deze worden gratis uitgedeeld op de pont en zijn ook verkrijgbaar bij de horecazaken. Dit programmaboekje bevat veel kortingen en leuke aanbiedingen van Kaagse ondernemers, zoals een tweede drankje gratis, korting op de aankoop van een t-shirt of huur van een SUP-board, etc. Reden te meer om in het bezit te komen van dit GRATIS programmaboekje.

Eten en drinken betalen doe je met de Kaag MuziekFestival munt. Bij de deelnemende horecazaken op Kaageiland kunnen de munten worden aangeschaft en ingeleverd, het betaalmiddel tijdens dit festival op Kaageiland.

Natuurlijk worden op onze Facebookpagina en Instagram steeds de laatste nieuwtjes geplaatst.

Kom op de fiets, met de boot of auto en ervaar het ultieme eilandgevoel!

Genoeg te beleven op de Kaag, wees welkom op 7 juli!