Kaagweekend - Save the date!!

Geplaatst op 14-04-2021  -  Categorie: Algemeen

Vrijdag 23 juli tot en met zondag 25 juli. Met spanning kijken we allemaal uit naar wat het watersportseizoen 2021 ons gaat brengen. Zoals het er nu naar uitziet mogen wij onder restricties weer het water op en zouden de geplande zeilwedstrijden toch doorgang kunnen vinden. Wat niet in de lijn der verwachting ligt is dat we uitgebreide zeilevenementen kunnen organiseren die grote aantallen watersportliefhebbers op de been brengen.

Het bestuur van KWV De Kaag heeft daarom besloten om de 100ste Kaagweek nog even te bewaren en deze feestelijke editie door te schuiven naar 2022 zodat iedereen deelgenoot kan zijn van deze unieke jubileumeditie van de oudste zeilweek van Nederland.

Maar we gaan dit jaar wel zeilen! De Kaagweek zal dit jaar een Kaagweekend worden waarbij alleen een 3-daags zeilwedstrijdprogramma zal worden gefaciliteerd voor alle open eenheidsklassen. Uiteraard met inachtneming van alle RIVM veiligheidsrestricties en onder voorbehoud van het opheffen van restricties door de overheid.

Dus SAVE THE DATE en noteer deze datum in de agenda. Het wordt geweldig!