KWV De Kaag app

Geplaatst op 10-01-2021  -  Categorie: Algemeen

KWV De Kaag app

We hebben een eigen app! De app heeft meerdere voordelen ten opzichte van het bezoeken van de reguliere website, u hoeft maar eenmalig uw gegevens in te voeren, daarna kunt u de app en al uw persoonlijke gegevens bekijken door in te loggen met een toegangscode, vingerafdruk of een Face-ID scan.

Ingelogd in de app is het veel gemakkelijker om boten te reserveren, in te schrijven voor een evenement, facturen te bekijken en om direct te betalen via internetbankieren, zonder dat u elke keer al uw gegevens opnieuw in hoeft te voeren.

Daarnaast is het mogelijk om u aan te melden voor pushberichten van bepaalde categorieën. Zo kan bijvoorbeeld de wedstrijdcommissie bij een specifiek evenement, met die groep de middagstarttijd of andere belangrijke wedstrijdinformatie communiceren.

Tevens kunnen alle persoonlijke gegevens gemakkelijk worden teruggevonden. Denk hierbij aan uw facturen, inschrijvingen voor evenementen en reserveringen van boten.

Klik hier voor de link van de IOS app:

Klik hier voor de link van de Google Play app:

De app is eenvoudig in gebruik toch hebben we voor u een verkorte handleiding en een filmpje gemaakt waarin we in 10 minuten door de installatie en het gebruik van de app lopen. Heeft u toch nog vragen over het gebruik van de app? Dan kunt u het beste een email sturen naar stef@kwvdekaag.nl