RZV-lezing zondag 18 februari over reanimatie en AED-gebruik

Geplaatst op 12-02-2018  -  Categorie: Algemeen

Beste watersportvrienden en waarde relaties, Op zondag 18 februari as. om 16.00 uur wordt er weer een winterlezing gegeven bij de Rotterdamsche Zeilvereeniging.

Dit keer heeft de lezing een medisch tintje: Leon van Woerkens (cardioloog), Erik Frölke (huisarts) en twee (medisch) studenten zullen vertellen over reanimatie en AED-gebruik. Deze "mini-cursus” bestaat uit een theoretisch gedeelte en een praktisch** gedeelte. De theorie is bestemd voor iedereen en voor een beperkt aantal deelnemers  is het ook mogelijk om na de theorie het geleerde in praktijk te brengen. Er zullen twee sessies van een half uur georganiseerd worden met ieder drie oefenplekken voor zes personen.

U en uw leden nodigen wij hierbij van harte uit voor deze zondagwinterlezing. De lezing begint om 16:00 uur en vindt plaats in de bovenzaal van het verenigingsgebouw van de Rotterdamsche Zeilvereeniging aan de Kralingse Plaslaan 113, Rotterdam.

Na de lezing is er de mogelijkheid om een maaltijd te gebruiken. Voor deelname aan deze maaltijd wel graag vóór zaterdag 17 februari aanmelden bij Hennie Louw, via e-mail reehtsag.[antispam].@rzv.nl of via mobiel telefoonnummer 06 589 64 943. Voor meer informatie over onze winterlezingen raadpleegt u onze website: https://www.rzv.nl/2017/11/07/winterprogramma/ We zien uit naar uw komst! Evelien Meeuwisse -Secretaris RZV- **voor de praktijksessies wordt u verzocht zich aan te melden via uw mail naar ofni.[antispam].@rzv.nl