Spreekuur Kaagbestuur

Geplaatst op 01-06-2019  -  Categorie: Algemeen

kaagvlag-klein

Na ruim een jaar van besturen is de tijd aangebroken voor verdere vervolgstappen. In dat kader wenst het bestuur de schijnwerpers te richten op het “verenigen en verbeteren”. Veel is er binnen De Kaag al gebeurd en staan er grootse plannen in de steigers, maar we gaan door!

Op 15 juli aanstaande start het bestuur met een spreekuur, we ontvangen u graag in de Van Hoolwerffzaal (Kaagsociëteit) tussen 19.00 en 21.00 uur.

Een laagdrempelig inloopmoment waar u uw vragen en opmerkingen aan ons kwijt kunt, u heeft ca. 15 minuten om uw verhaal aan ons te pitchen. We zetten de deuren van de bestuurskamer wagenwijd open en hopen met uw input de vereniging nog verder te kunnen verbeteren. Wilt u gebruik maken van het inloopmoment, dan vragen wij u, om wachttijden te voorkomen, een tijd te bespreken via het secretariaat, tel. 071-30 100 35 of rces.[antispam].@kwvdekaag.nl .

Slechts een deel van het bestuur zal aanwezig zijn, zodat u niet tegenover een groot comité komt te zitten. Het contact moet simpel, openhartig en informeel zijn.

Per kwartaal zullen we u uitnodigen en met vier sessies per jaar verwachten wij veel nuttige ideeën en informatie te kunnen verzamelen.

Het moge duidelijk zijn dat het bestuur een visie heeft en haar koers graag wil blijven volgen, we hopen dan ook dat de ingebrachte ideeën en opmerkingen grotendeels aansluiten op dit beleid.

Wij kijken uit naar 15 juli, graag tot dan.


Met nautische groet,

Bestuur KWV De Kaag