Summer Season Closing Dinner 23 sept 2023

Geplaatst op 15-09-2023  -  Categorie: Algemeen

Traditiegetrouw sluiten we het zomerseizoen af met de Nakaag. Omdat we heel benieuwd zijn naar uw verhalen en ervaringen van afgelopen zomer organiseren we het SUMMER SEASON CLOSING DINNER met aansluitend een gezellige borrel. Dat doen we in onze vertrouwde Waterlust de Kaagsociëteit met een Shared Dining aan de inmiddels bekende lange tafels.
Komt u niet dineren, maar heeft u wel zin in een gezellige avond? Sluit dan vanaf 21.30 uur aan bij de Nakaag borrel. Toegang is gratis en drankjes voor eigen rekening.

Tijdens het diner houden we een pubquiz met vragen over onze vereniging, de activiteiten en de verschillende verborgen pareltjes van KWV De Kaag. Er zijn mooie prijzen te winnen, maar u hoort vooral leuke wetenswaardigheden. Voor de fanatiekelingen onder u adviseren wij de laatste uitgaven van het Kaagnieuws er nog eens bij te pakken ter voorbereiding.

Deze uitnodiging is voor deelnemers aan de Nakaag, roeiers, zeilers, eigenaren van motorboten, vrijwilligers… alle leden zijn van harte welkom.

Bestel hier uw kaart(en) en heel graag tot de 23e.