Uitnodiging bijeenkomst Klassenorganisaties

Geplaatst op 14-12-2019  -  Categorie: Algemeen

Het is jullie vast ter ore gekomen dat het Watersportverbond en de Zeilbond i.o. een samensmelting tot stand hebben gebracht. Een goede zaak, daar we vanaf nu in staat zijn om de krachten te bundelen en plannen te delen.

Als eerste belangrijke stap blazen we het Platform Zeilen nieuw leven in en is Max Blom bereid gevonden om daar de aanvoerdersband te gaan dragen. Met behulp van de Watersportverbond organisatie en jullie allen moeten wij in die combinatie in staat worden geacht de toekomst van het zeilen te verbeteren en te waarborgen.  

Om maar meteen de daad bij het woord te voegen nodigen wij jullie graag uit op 11 januari aanstaande, locatie De Weerelt van Sport te Utrecht. Tussen 10.00 uur en 13.00 uur willen wij vooral graag naar jullie luisteren, mooie plannen en actielijsten worden dan vast ter plekke geboren.

U kunt zich via deze link aanmelden. 

We willen graag alvast jullie input verzamelen over vragen en oplossingen voor issues met betrekking tot licenties, certificaten, communicatie met / inspraak door KOs, wedstrijdkalender, of andere topics. Graag ontvangen we input voor 4 januari zodat we dit kunnen meenemen in de voorbereidingen, anders bespreken we dit ter plaatse op 11 januari. Dit kan je sturen naar ons e-mailadres neliezmroftalp.[antispam].@watersportverbond.nl  

Wij zijn blij met de nieuwe structuur en het frisse vertrekpunt, laten we allemaal de schouders eronder zetten. Alle KO’s zijn van harte welkom en dus graag tot op de 11de.  

Namens het Platform Zeilen,  

Max Blom, Peter Burggraaff en Arend van Bergeijk