Winning Tactics Café

Geplaatst op 20-01-2023  -  Categorie: Algemeen

Voor de wedstrijdzeilers 

WINNING TACTICS CAFÉ OF HOE WIN IK EEN WEDSTRIJD?

Voor hen die hun tactische kennis willen verbeteren.  

Leden van de KWV De KAAG zijn van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de Winning Tactics Cafe’s op onderstaande data. Ook al vaar je zelf geen IJspegels is het toch interessant om aan de hand van praktische voorbeelden je tactische kennis te verdiepen. Erik van Vuuren meervoudig wereldkampioen offshore zeilen helpt je daarbij. De eerstvolgende Winning Tactics is aanstaande dinsdag om 20.00 uur in het Clubhuis van Jachtclub Scheveningen.  

Winning Tactics Café

Al jaren kennen wij de Winning Tactics, daar waar onder leiding van Nederlandse meest allround wedstrijdzeiler Erik van Vuuren ons meeneemt om een nog betere zeiler (m/v) te worden. Vanuit de combinatie van de IJskegel met de IJspegel is het Winning Tactics Café ontstaan. Van Vuuren verzorgt samen met Erik van Houten, Tim Lemeer en/of een mystery quest, de nabesprekingen in een interactieve cafésfeer. Voorzien van actuele foto’s en video, en na twee nachtjes te hebben overdacht hoe goed het ging én wat er beter kan, passeert in het café al het wel en wee van de wedstrijdbaan. Boordevol tips voor iedere zeiler, ook voor degenen die niet hebben meegezeild, is ieder Winning Tactics Café het moment waar je bij wil zijn!

Let op!!  Als de zeilwedstrijden voorafgaand aan het Winning Tactics Cafe worden afgelast gaat het Winning Tactics Cafe ook niet door.

Controleer van te voren altijd even de nieuwspagina van de Jachtclub Scheveningen of er een mededeling staat dat het Winning Tactics Cafe niet door gaat: De link naar de nieuwspagina is: https://www.jachtclubscheveningen.com/nieuws/overzicht

DI 21 MAART 2023          20.00 UUR          CLUBHUIS Scheveningen