Yngling trainingen en Paasevenement

Geplaatst op 07-03-2022  -  Categorie: Algemeen

Voorjaarstrainingen

12, 19 en 26 maart zijn de voorjaarstrainingen in de yngling op de Kaag. Mark Schuurman (Layline trainingen) zal de trainingen verzorgen. Inbegrepen bij de training zit een diner in Warmond na afloop van iedere training. Wil jij voorbereid aan dit seizoen beginnen? Geef je dan nu hier op. Deze trainingen zijn bedoeld voor mensen die al enige ervaring hebben met (yngling) zeilen. Mocht je interesse hebben, schroom niet om te kijken of je als nieuw team kunt meedoen. 

 

Opstaptraining

Het weekend van 9 en 10 april is de jaarlijkse opstaptraining. De opstaptraining is bedoeld voor iedere zeiler die een keer Yngling wil varen. Zeilervaring in de Yngling is dan ook zeker geen vereiste. Voor nieuwe zeilers kan er gebruik worden gemaakt van een van de verenigingsboten, dus je kunt zo opstappen! 


Naast het zeilen zul je dit weekend ook kennis maken met de Yngling zeilers en is het mogelijk om al je vragen te stellen over wat zeilen in de Yngling inhoudt. De kosten voor het weekend zijn € 40,=. Hiervoor krijg je 2 dagen training en gaan we op zaterdagavond eten in Warmond.

Details:
Data: 9 en 10 april
Locatie: de Kaag
Kosten: € 40,=
Inschrijven via: https://www.yngling.nl/activiteiten/183/opstaptraining

  

Paasevenement 

Na dit weekend enthousiast? Er zijn altijd mogelijkheden om een wedstrijd mee te varen. Aangezien er vaak wel een team incompleet is. Enthousiast als team? En er is ook mogelijkheid om een Yngling te leasen of een seizoen in een van de kaag Ynglings te varen. Het eerstvolgende wedstrijdweekend van de yngling kalender is op de Kaag tijdens het paasweekend. Meer info: https://www.yngling.nl/activiteiten/184/selectie-paasevenement 

 

Meer weten over het Yngling zeilen of de trainingen? Contact Emma of Jikke:

 

Emma Smit (Trainingen & Promotie) +31630119417

Jikke de Jong (Voorzitter Yngling Club Holland & Yngling zeilen op de kaag) +31650526337